Thijs - Co-founder

Mijn vertrek en de glansrijke toekomst van Keeping

Vandaag is mijn laatste dag bij Label305, en daarmee ook mijn laatste dag bij Keeping 👋🏻. Over de afgelopen 10 jaar heb ik heel veel plezier gehad en ongelofelijk veel geleerd over software, design, marketing, bedrijfsvoering en vooral over mensen. Echt waar, deze onderneming is het mooiste avontuur van mijn leven. Toch, begon ik te realiseren dat ik niet voor altijd met Label305 en Keeping bezig zou blijven. Dit jaar hakte ik de knoop door.

Mijn vertrek en de glansrijke toekomst van Keeping

Ik ga het puzzelen en nadenken over Keeping en jullie als onze gebruikers echt ontzettend missen. Ik heb in een apart artikeltje op mijn website geprobeerd uit te leggen waarom ik dan toch deze beslissing neem. Het kostte veel moeite, maar toch ben ik ervan overtuigd dat het de juiste is.

Tot vandaag heb ik vanuit Label305 altijd het voortouw genomen in de ontwikkeling van Keeping, maar ik draag bij deze het stokje over aan Olav en Zgjim. Allebei zijn ze vanaf het begin bij Keeping betrokken geweest, en we hebben het afgelopen jaar extra veel aandacht besteed aan een goede overdracht. Zij zullen gezamenlijk vanaf volgende week maandag de Product Lead-rol op zich nemen. Keeping blijft dus achter in de uitstekende handen.

Ik ben blij dat we nog veel nieuwe functies hebben kunnen presenteren de afgelopen tijd. Zo lanceerde we vorige maand nog een gloednieuwe iPhone-app en deze maand een compleet vernieuwde versie van onze rapporten. We hebben trouwens deze week nog een homescreen widget aan de iPhone-app toegevoegd, dit weekend kan je hier gebruik van maken. Ik kan met trots zeggen dat Keeping inmiddels staat als een huis. Alle features, waaronder native apps en browser-extensies, zijn met veel aandacht voor details ontwikkeld en worden volop gebruikt door bijna 30.000 kleine bedrijven in Nederland en België. Verdere ontwikkeling zal natuurlijk onverstoord door gaan, er ligt nog veel op stapel.

Bedankt iedereen voor deze fantastische tijd ❤️, en succes Olav en Zgjim met het verder werken aan Keeping. Zij staan voor jullie klaar!

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie