Hoe archiveer of verwijder ik een teamlid?

Teamlid archiveren

Als organisatie-eigenaar kan je als volgt teamleden verwijderen. Klik op Team in de menubalk. In het overzicht kan je via het menu-icoon een teamlid archiveren en blokkeren.

Hier archiveer je een teamlid

Archief bekijken

Als je gearchiveerde teamleden hebt, verschijnt onderaan de Team-pagina een link. Op die pagina krijg je een overzicht van de gearchiveerde teamleden, en kan je hun toegang ook herstellen.

Hier zie je gearchiveerde teamleden

Teamlid verwijderen

Je kan teamleden alleen verwijderen als ze geen gekoppelde registraties hebben. Met Bekijk de uren van Teamlid kan je de gemaakte registraties vinden. Als er geen tijdregistraties van het teamlid zijn, kan je ze meteen verwijderen.

Hier is de knop voor tijdregistraties Hier verwijder je het teamlid