Taken

Waarom taken gebruiken?

Inzage in takenverdeling

Het gebruik van taken kan het makkelijker maken om inzicht te geven in de verdeling van de werkzaamheden. Zo kun je onder Rapporten inzien welke taken de meeste tijd hebben gekost en wie welke taken heeft opgepakt. Onder RapportenProjectrapport zowel als RapportenGebruikersrapport is de Taken tab te vinden. In deze tabel vind je een overzicht, gegroepeerd per taak.

Takenverdeling exporteren

Via de Exporteren knop onder de Rapportweergave exporteer je het volledig rapport of de geselecteerde tabel gemakkelijk naar een .csv of .xlsx (Excel) bestand.

Met dit menu kan je taken exporteren

De exporteer knop biedt verschillende exporteermogelijkheden.