Uren Importeren

Uren importeren vanuit Keeping

Het is mogelijk om in Keeping uren van de ene organisatie naar de andere te importeren. Je kan de import- en exportfunctie vinden onder InstellingenOrganisatieImport & export.

Hiermee kan je uren importeren of exporteren

Vervolgens selecteer je Importeren en kies je voor de applicatie waaruit je tijdsregistraties wil importeren.

Hier selecteer je de applicatie van waaruit je uren wil importeren

Hieronder lees je een gedetailleerd stappenplan voor het exporteren en importeren van de tijdsregistraties binnen Keeping.

Tijdregistraties uit jouw organisaties overzetten of terugzetten

Hieronder staat omschreven hoe je gegevens vanuit een andere organisatie kunt exporteren om ze vervolgens te importeren in jouw organisatie.

1. Login op jouw-organisatie.keeping.nl met de gebruiker die organisatie-eigenaar of Beheerder is van de organisatie.
  2. Klik boven in het menu op Instellingen en vervolgens op Organisatie.
  3. Zorg ervoor dat de instellingen onder Weergave, en met name de Tijdzone overeenkomen met de voorkeursinstellingen in deze organisatie.
  4. Ga nu naar het tabblad Import & export.
  5. Selecteer een periode en klik de knop Exporteer. Je zal binnen een paar minuten een e-mail ontvangen op het e-mailadres van de organisatie-eigenaar. In deze mail staat een grote "Download nu"-knop en hiermee download je een .csv-exportbestand.
  6. Het .csv-bestand selecteer je bij Bestand om te importeren. Om verder te gaan druk je vervolgens op de knop Start bestandsanalyse onderaan de Importpagina.
  7. Bij het drukken op deze knop starten wij nog niet direct met importeren. We zullen eerst een analyse uitvoeren. Bij een geslaagde analyse zullen we je eerst wat details tonen. Daarmee kun je definitief beslissen of je de gegevens wilt importeren.