Uren Importeren

Uren importeren vanuit Harvest

Het is mogelijk om in Keeping uren uit een andere tijdsregistratie-app naar Keeping te importeren. Je kan de import- en exportfunctie vinden onder InstellingenOrganisatieImport & export.

Hiermee kan je uren importeren of exporteren

Vervolgens selecteer je Importeren en kies je voor de applicatie waaruit je tijdsregistraties wil importeren.

Hier selecteer je de applicatie van waaruit je uren wil importeren

Hieronder lees je een gedetailleerd stappenplan voor het exporteren en importeren van de tijdsregistraties binnen Keeping.

Tijdregistraties correct exporteren vanuit Harvest

Hieronder staat omschreven hoe je gegevens vanuit Harvest kunt exporteren om vervolgens te importeren in Keeping. Lees hier meer over uren exporteren bij Harvest.

1. Log in bij Harvest met de gebruiker die Acccount Owner van de organisatie is.
  2. Klik boven in het menu op Settings.
  3. Nu ben je op de "Account Settings"-pagina. Zorg ervoor dat de instellingen onder Preferences, en met name de Timezone overeenkomen met de voorkeursinstellingen in de Keepingorganisatie waarin je de uren wil importeren.
  4. Scroll naar het kopje Export Data. Klik de knop Export Time Data en sla het .csv-bestand met je tijdsregistraties op.

Hier exporteer je uren vanuit Harvest

1. Log nu in bij Keeping als organisatie-eigenaar of Beheerder van de organisatie waarin je je Harvest-registraties wil importeren. Ga naar het importscherm. Dit doe je via Instellingen > Organisatie > Import & export.
  2. Selecteer het .csv-bestand uit Harvest bij Bestand om te importeren.
  3. Om verder te gaan druk je vervolgens op de knop Start bestandsanalyse onderaan de Importpagina. Bij het drukken op deze knop starten wij nog niet direct met importeren. We zullen eerst een analyse uitvoeren. Bij een geslaagde analyse zullen we je eerst wat details tonen. Daarmee kun je definitief beslissen of je de gegevens wilt importeren.