Urenregistratie-app Keeping: Maak kennis met onze uren-app

Urenregistratie door middel van een mobiele app, dat is het antwoord van Keeping op de traditionele rompslomp en verspilde tijd die gepaard ging met het registreren van uren.

Flexibel uren registreren helpt je om een betere ondernemer te worden.

Doordat vandaag de dag uren niet alleen meer voor een hele dag of werkweek, maar ook voor specifieke taken en projecten worden bijgehouden, wordt nauwkeurige urenregistratie steeds belangrijker. Ontdek de gemakken van de urenregistratie-app Keeping:

Door het bijhouden van uren zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk te maken in een app zorgt Keeping ervoor dat werknemers zich kunnen blijven focussen op hun werk en het registreren van uren in een mum van tijd gepiept is.

  • De gratis urenregistratie-app is beschikbaar voor Android en iPhone;
  • De webapplicatie is geschikt voor diverse formaten vensters;
  • Uren bekijken en bewerken op ieder apparaat;
  • De urenregistratie-app wordt regelmatig voorzien van updates.

“Dankzij de urenregistratie-app Keeping kunnen werknemers zich blijven focussen op hun belangrijkste werkzaamheden”

Het gemak van een urenregistratie-app

Nog niet zo heel lang geleden werden gewerkte uren bijgehouden op papier. Niet veel later gebeurde dit digitaal, voornamelijk in Excel.

Eenvoudig en overzichtelijk waren deze manieren echter niet, met uitstelgedrag en slordige urenregistratie tot gevolg. Doordat het met urenregistratie-apps zoals Keeping mogelijk is om met je smartphone in te klokken zodra je begint aan een taak of project, en weer uit te klokken zodra deze erop zit, is nauwkeurige urenregistratie gegarandeerd. Zo weet de werknemer tot op de minuut nauwkeurig hoeveel tijd gestoken is in een specifiek project. Is het nodig dat werknemers aan het eind van de week of de maand hun uren indienen? Ook dan biedt de gratis urenregistratie-app Keeping een oplossing, doordat er ook per dag in en uit kan worden geklokt en rapporten voor verschillende periodes, zoals bijvoorbeeld per week of per maand, kunnen worden gemaakt.

Zelf de urenregistratie-app inrichten

Niet ieder bedrijf is hetzelfde en overal vindt de verwerking van uren op een andere manier plaats.

Bovendien worden op verschillende werkplekken uren voor verschillende doeleinden bijgehouden. Vandaar dat het met Keeping mogelijk is om bepaalde functies van de urenregistratie app in of uit te schakelen. Schakel de overbodige functies van de urenregistratie app uit en richt het programma zo in dat het perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Voordelen van een urenregistratie-app

Het is duidelijk dat het correct bijhouden van uren van groot belang is. De rol die Keeping als urenregistratie-app hierin kan spelen is hierboven beschreven.

De belangrijkste voordelen van het bijhouden van uren in onze gratis urenregistratie-app voor iOS en Andriod zetten wij graag voor je op een rijtje:

  • Uren registreren waar je ook bent en op ieder tijdstip met de handige app. Met Keeping heb jij je tijdkaart altijd in je broekzak. Start je tijdsregistraties, pauzeer en begin een nieuwe waar en wanneer het jou uitkomt;
  • Tijdsregistraties snel starten en afbreken. Keeping maakt het eenvoudig om je actieve tijdsregistraties te pauzeren of te stoppen. Bovendien start je met hetzelfde gemak een nieuwe registratie;
  • Houd snel en makkelijk je uren bij. Door de eenvoud en de snelheid waarmee uren worden bijgehouden in de urenregistratie-app Keeping houd je meer tijd over om te doen waar je daadwerkelijk geïnteresseerd bent: je werk!

Beginnen met Keeping is erg gemakkelijk en intuïtief

Registreer je hieronder voor Keeping, de gemakkelijkste online urenregistratie tool

Keeping is en blijft altijd gratis te gebruiken voor de eerste 2 gebruikers in jouw organisatie.