Werktijd registreren in een uren-app

Tijd klokken met de urenregistratie-app voor Android en iOS

Urenregistratie door middel van een mobiele applicatie, dat is ons antwoord op de traditionele rompslomp en verspilde tijd die gepaard ging met het registreren van uren. Je kunt nu direct vanaf je smartphone je tijdregistraties invoeren met onze urenregistratie-app zodat je altijd een nauwkeurige en overzichtelijke dagindeling binnen handbereik hebt.

De urenregistratie-app van Keeping

Onderweg

Flexibel uren registreren helpt je om een betere ondernemer te worden.

Vandaag de dag worden uren niet alleen voor een hele dag of werkweek, maar ook voor specifieke taken en projecten bijgehouden. Hierdoor wordt nauwkeurige urenregistratie steeds belangrijker.

Door het bijhouden van uren zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk te maken met onze urenregistratie-app zorgt Keeping ervoor dat werknemers zich kunnen blijven focussen op hun werk en het registreren van uren gemakkelijk verloopt.

  • Onderweg of op locatie tijdregistraties invoeren;
  • Altijd je historische urenadministratie binnen handbereik;
  • De urenregistratie-apps worden regelmatig voorzien van updates;
  • Beschikbaar voor Android en iPhone.
De Android urenregistratie-app van Keeping geopend met de knop voor het snel wisselen van datum

Snel en gemakkelijk

Het gemak van een urenregistratie-app

Nog niet zo heel lang geleden werden gewerkte uren bijgehouden op papier. Niet veel later gebeurde dit digitaal, voornamelijk in Excel. Eenvoudig en overzichtelijk waren deze manieren echter niet, met uitstelgedrag en slordige urenregistratie tot gevolg.

Doordat het met de urenregistratie-app van Keeping mogelijk is om met je smartphone in te klokken zodra je begint aan een taak of project en weer uit te klokken zodra deze erop zit, is nauwkeurige urenregistratie gegarandeerd. Zo weet je tot op de minuut nauwkeurig hoeveel tijd gestoken is in een specifiek project.

Is het nodig dat werknemers aan het eind van de week of de maand hun uren indienen? Ook dan biedt de urenregistratie-app van Keeping een oplossing, doordat er ook per dag in en uit kan worden geklokt en rapporten voor verschillende periodes, zoals bijvoorbeeld per week of per maand, kunnen worden gemaakt.

Gebruik Keeping Gratis of probeer Plus vrijblijvend voor 14 dagen.

Ontdek

Voordelen van een urenregistratie-app

Niet ieder bedrijf is hetzelfde en overal vindt de verwerking van uren op een andere manier plaats. Bovendien worden op verschillende werkplekken uren voor verschillende doeleinden bijgehouden. Het is duidelijk dat het correct bijhouden van uren van groot belang is. De rol die Keeping als urenregistratie-app hierin kan spelen is hierboven beschreven.

De belangrijkste voordelen van het bijhouden van uren in onze gratis urenregistratie-app voor iOS en Andriod zetten wij graag voor je op een rijtje:

  • Flexibel: uren registreren waar je ook bent en op ieder tijdstip. Met Keeping heb jij je tijdkaart altijd in je broekzak. Start je tijdsregistraties, pauzeer en begin een nieuwe waar en wanneer het jou uitkomt;
  • Nauwkeurig: tijdsregistraties snel starten en afbreken. Keeping maakt het eenvoudig om je actieve tijdsregistraties te pauzeren of te stoppen. Bovendien start je met hetzelfde gemak een nieuwe registratie;
  • Efficiënt: houd snel en makkelijk je uren bij. Door de eenvoud en de snelheid waarmee uren worden bijgehouden in de urenregistratie-app Keeping houd je meer tijd over om te doen waar je daadwerkelijk geïnteresseerd bent: je werk.

Heerlijk gemak

Snel inloggen met de magische link

Om het gebruik van de mobiele app zo gemakkelijk mogelijk te maken, heb je de mogelijkheid om tijdens het inloggen te kiezen voor de magische link. Bij het kiezen van de magische link ontvang je direct een e-mail met een autorisatielink waarmee je kunt inloggen zonder je wachtwoord in te vullen.

Zo maak je snel, èn ook veilig gebruik van de mobiele app voor urenregistratie. Naast het gebruiken van de magische link kun je natuurlijk ook gewoon inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

De Android-applicatie van Keeping met het voorbeeld voor het snel inloggen zonder wachtwoord, met de magische link

Begin ook met onze urenregistratie-app

Maak gratis je account aan bij Keeping.

Stopwatch om uren te klokken illustratie