De blog van Keeping

In deze blog lees je alles over Keeping. We kondigen hier nieuwe functionaliteiten, applicaties en updates aan. Ook lees je hier regelmatig tips over het correct bijhouden van je uren.

Zgjim

Marketeer
ma 31 dec '18

Vol vertrouwen het nieuwe jaar in

Een deugdelijke urenregistratie met Keeping

Het begin van een nieuw jaar betekent een nieuwe kans om de kwaliteit van je urenadministratie naar een hoger niveau te tillen. Of je net begint als ondernemer, of dat je al een tijdje bezig bent, maakt niet uit.

Dirk-Jan

Front-end Engineer
do 2 aug '18

Keeping introduceert de Firefox add-on

We ondersteunen nu ook Mozilla's open-source browser 'Firefox'

De nieuwe Firefox add-on is nu beschikbaar voor Keeping. Hiermee ondersteunen we nu, naast Chrome, ook de op een na grootste browser. De add-on brengt voor onze Firefox-gebruikers de mogelijkheid om snel uren te registreren vanaf elke pagina.

Niek

Android Engineer
wo 1 aug '18

Rapportages in de Androidapplicatie

De nieuwe update voor de Androidapplicatie brengt rapportages naar je Androidtoestel!

Veel van jullie hebben ons laten weten graag in de Androidapplicatie toegang te hebben tot de rapportages. In de nieuwste versie van onze uren-app hebben we dit mogelijk gemaakt!

Nathan

UI/UX stagiair
ma 2 jul '18

Wat ik in 10 weken heb mogen maken als stagiair bij Keeping

10 weken. Dat is alles wat ik had om het Keepingproduct te begrijpen, mijn bevindingen te delen en een impact te maken

Mijn naam is Nathan. Ik zit in het tweede jaar van Communicatie & Multimedia Design aan het HvA. Met een specialisatie in de richting Interaction Design en Behavioural Patterns en behoor tot de categorie studenten die graag ontwerpt, bouwt en meedenkt over bedrijfs- en gebruikersdoelen.

Irene

Office Manager
zo 10 jun '18

Je kan nu snel mobiel rapporten downloaden

Nieuwe feature om tijdsregistratie onderweg inzichtelijker te maken

Het is nu namelijk mogelijk om vanaf onze mobiele website rapporten te downloaden. Ondersteuning voor de apps komt er aan.

Thijs

Co-founder
ma 12 feb '18

Keeping is uit bèta!

Lees alles over de toekomst van Keeping

We hebben een geweldig jaar achter de rug met de bètaversie van Keeping. Na veel verbeteringen en optimalisaties, mede dankzij de geweldige bètagebruikers, hebben we besloten dat het tijd is om Keeping uit bèta te halen!

Dirk-Jan

Front-end Engineer
wo 27 dec '17

Keeping introduceert de browser-extensie voor Google Chrome

Uren bijhouden vanuit elke pagina in je browser

Uren bijhouden direct in je browser kan nu via de browser-extensie voor Google Chrome. De Keeping-extensie voor Chrome introduceert slimme tijdregistratie voor op elke pagina. Het is dus niet meer nodig om naar de Keeping-website te gaan om je uren te registreren.

Olav

Co-founder
do 9 nov '17

Duidelijkere instellingen, sneller op weg.

De instellingen van Keeping zijn vernieuwd! De eerste slag, namelijk het implementeren van een nieuwe interface, is nu beschikbaar voor iedereen.

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om de eerste transformatie van de instellingen door te voeren. Deze wijziging, het implementeren van een nieuwe interface, is de eerste stap in een reeks verbeteringen om Keeping duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken.

Zgjim

Marketing Specialist
ma 11 sep '17

Urenregistratie voor web developers

Om onze uren bij te houden maken wij als web development bureau gebruik van Keeping.

Vandaag nemen we een kijkje bij het team dat urenregistratie met Keeping mogelijk maakt. Het team van Keeping is gevestigd in Enschede en Amsterdam. Ons team bestaat uit meer dan tien programmeurs en designers die dagelijks werkzaamheden verrichten voor onder andere de website, de iOS app en de Android app van Keeping.

Christiaan

iOS Engineer
di 1 aug '17

Uren bijhouden op je iPhone met Keeping voor iOS

We lanceren nu ook een app voor Apple’s platform

Naast de Android-applicatie, die wij een paar weken geleden naar buiten brachten, lanceren we nu ook Keeping voor iOS. Deze app stelt elke iPhone-gebruiker in staat om gemakkelijk onderweg uren te klokken.

Olav

Co-founder
di 18 jul '17

Snel op weg met Keeping

Keeping is uitgebreid met een handige introductie, die jou als nieuwe gebruiker begeleidt om alles naar wens in te stellen.

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om de eerste ervaring die jij met Keeping hebt, te verbeteren. Eerder kon je direct starten met het bijhouden van uren, maar moest je zelf uitzoeken hoe je bijvoorbeeld projecten, taken en klanten moest instellen. Dit kon beter, vonden wij!

Niek

Android Engineer
za 1 jul '17

Uren bijhouden op mobiel, Keeping voor Android

Hetzelfde urenoverzicht, nu ook op je mobiel!

Het aantal Keeping gebruikers groeit sterk. Daarom zijn we hard bezig geweest met het ontwikkelen van de ondersteunende Android-applicatie. Met deze app wordt het nog eenvoudiger om snel aanpassingen te doen aan je urenregistraties!

Thijs

Co-founder
di 13 jun '17

Meer inzicht in jouw urenregistratie

Met trots presenteren wij de nieuwe feature: Gedetailleerde rapporten

We zijn in de afgelopen weken druk bezig geweest met een aantal verbeteringen aan Keeping. Een van deze verbetering zijn de nieuwe gedetailleerde rapporten. Klik vanaf vandaag eenvoudig door via een rapportage naar de onderliggende tijdregistraties.

Thijs

Co-founder
za 22 apr '17

Verlaag kosten met de WBSO

Urenverantwoording, een must voor subsidies

Veel ondernemers profiteren van de WBSO bij het werken aan innovatieve projecten. Na goedgekeurd WBSO-project krijgen ze een flink bedrag van de maandelijkse loonheffingen terug. Dit is sterk afhankelijk van hoeveel uren hieraan is gewerkt. Wil je als ondernemer ook profiteren van WBSO? Vergeet dan niet om goed je uren bij te houden!

Thijs

Co-founder
wo 5 apr '17

Het beste inzicht met hogere datakwaliteit

Unbiased inzichten m.b.v. moeiteloze tijdregistratie

Het verbeteren van je bedrijf begint bij het kijken naar cijfers over de tijdsbesteding. Of het nu gaat over het verbeteren van werkbeleving, omzet of productiviteit; informatie over gewerkte uren is essentieel. Daarmee is het ook belangrijk dat deze informatie van hoge kwaliteit is, je moet per slot van rekening geen beslissingen maken op basis van besmeurde data. Hoe zorg je voor betere data? En wat moet je in je achterhoofd houden bij het doorvoeren van verbeteringen?

Thijs

Co-founder
ma 20 mrt '17

Goede urenverantwoording, de bron van effectief factureren

Opdrachtgevers houden van transparante, verantwoorde uren

Voor veel freelancers, ZZP’ers en bureaus is werken op uurbasis niets vreemds. Bij het werken op uurbasis kan je niet zonder een goede urenverantwoording. Dit schiet er alleen soms bij in, wat jammer is want je loopt al snel geld mis. Bovendien wil je transparant zijn zodra je opdrachtgever vraagt om je uren te verantwoorden.

Thijs

Co-founder
ma 27 feb '17

Klanten houden van eerlijke offertes

Schat uren optimaal in met taken uit het verleden

Vrijwel niemand houdt van afgewezen offertes. Te lage urenschattingen zijn ook allesbehalve ideaal. Maar hoe kom je tot de optimale offerte voor jou én je klant? Keeping biedt uitkomst.

Thijs

Co-founder
wo 1 feb '17

Keeping is supereenvoudige urenregistratie

Uren bijhouden, tijd overhouden

Met trots presenteren wij Keeping, de manier om simpel werktijd bij te houden en inzichtelijk te maken. Na maanden hard werken aan dit nieuwe product is het nu eindelijk tijd om de bètaversie te lanceren. Vandaag de webapplicatie en binnenkort de iOS- en Android-applicaties.