Gratis voor zelfstandigen

Urenregistratie voor zzp'ers met Keeping

Urenregistratie is voor een zzp'er niets nieuws, aangezien zzp'ers vaak hun diensten op uurbasis verlenen. Juist voor mensen die werkzaam zijn als zzp'er is urenregistratie essentieel. Op deze manier kan een zzp'er namelijk zijn uren verantwoorden aan de klant.

Voor zzp'ers is Keeping Gratis voor altijd.
Voorbeeld van urenregistratie op een specifieke via de website Poppetje dat iets aanwijst op de computer

Laagedrempelig beginnen

Begin met een uren registratie voor zzp'ers

Tussen het harde werken door, wil een nauwkeurige urenadministratie er bij een zzp'er wel eens bij inschieten. Zonde, want zo loop je als zzp'er snel inkomsten mis. Daarnaast wil je tegenover jouw opdrachtgever altijd de gewerkte uren kunnen verantwoorden. Keeping heeft als doel urenregistratie voor zelfstandigen eenvoudiger te maken.

Maak daarom nu gratis kennis met de voordelen die Keeping biedt voor de urenregistratie van zzp'ers.

  • Uren schrijven van minuut tot minuut met de stopwatch modus;
  • Altijd een nette urenregistratie van zzp’er naar opdrachtgevers dankzij de audit-log;
  • Keeping koppelen aan het urenregistratiesysteem van je opdrachtgevers;
  • Direct inzichtelijk of je (al) voldoet aan het urencriterium.
Ben je zzp'er? Dan kan je Keeping Gratis gebruiken.

Veel mogelijkheden

Uren registratie zzp'er van minuut tot minuut of achteraf registreren

De urenregistratie wordt bij zzp'ers vaak aan het einde van een werkdag of werkweek bijgewerkt. Het is echter twijfelachtig of dit de nauwkeurigheid van de urenadministratie ten goede komt. Om geen klanten kwijt te raken, is een kloppende urenadministratie cruciaal. Het liefst registreer je als zzp'er de gewerkte uren natuurlijk van minuut tot minuut.

Keeping maakt het mogelijk om met één klik op de knop een urenregistratie te starten en met hetzelfde gemak weer te beëindigen. Hierdoor wordt de uren registratie voor de zzp'er daadwerkelijk tot op de minuut nauwkeurig bijgehouden. Wil jij liever achteraf je urenadministratie invullen, dan biedt Keeping deze optie ook gewoon.

Urenregistratie-app voor zzp'ers met Keeping

Voldoe aan

Uren registratie zzp

Hoewel urenregistratie als zzp'er niet verplicht is, biedt het wel belangrijke voordelen bij het verantwoorden van uren. Daarnaast is urenregistratie voor een zzp'er van belang, omdat er sprake is van een urencriterium voor zzp'ers. Het urencriterium voor een zzp'er staat op ten minste 1225 uur per jaar. Wanneer een zzp'er met zijn urenadministratie kan aantonen dat hij deze uren gewerkt heeft, dan heeft hij recht op de zelfstandigenaftrek en mogelijk op de startersaftrek en meewerkaftrek.

Het urencriterium wordt gerekend per kalenderjaar. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar gewerkte uren bij opdrachtgevers, maar ook naar uren die een zzp'er geregistreerd heeft voor bijvoorbeeld administratieve werkzaamheden. Om bij de Belastingdienst in aanmerking te komen voor eventuele aftrek, is het hebben van een kloppende uren registratie voor zzp'ers dus van groot belang.

Voor zzp'ers is Keeping Gratis voor altijd.

Gratis urenregistratie voor zzp'ers

Omdat Keeping gratis te downloaden is voor de eerste gebruiker, is het kosteloos toe te passen voor de urenadministratie van zzp'ers.

Stopwatch om uren te klokken illustratie