Beginnen met

Uren bijhouden en online berekenen met de app van Keeping

Voor veel ondernemers is het een vaste bezigheid: gewerkte uren bijhouden en berekenen. Naast dat het binnen een aanzienlijk deel van de bedrijven verplicht is om gewerkte uren zelf bij te houden en te berekenen, kan het ook simpelweg handig zijn om gewerkte uren bij te houden. Zo weet je altijd op hoeveel salaris je recht hebt gedurende een periode.

Ben je zzp'er? Dan kan je Keeping Gratis gebruiken.
Voorbeeld van urenregistratie op een specifieke via de website

Ontdek gratis en beter

Begin met uren bijhouden

Tijd bijhouden is ook relevant voor werkgevers, zzp'ers en freelancers om bijvoorbeeld uren te kunnen factureren naar klanten. Toch is het voor menigeen geen favoriete bezigheid om gewerkte uren telkens weer bij te houden en te berekenen. Keeping neemt dit klusje graag uit handen en kan automatisch gewerkte uren bijhouden en berekenen, het enige wat jij hoeft te doen:

  • Download de gratis Keeping-applicatie;
  • Klok in of uit zodra je werkzaamheden start of stopt;
  • Bekijk je gewerkte uren per dag of per week, ook handig met overuren bijhouden;
  • Draai met één muisklik de rapportage uit van gewerkte uren in een periode.

Doordat Keeping gewerkte uren bijhoudt en berekent, heb je meer tijd over voor je klanten. Gewerkte uren berekenen is erg eenvoudig met Keeping. Liever uren achteraf invoeren, dan in- en uitklokken? De flexibele software biedt ook deze mogelijkheid. Verder kan Keeping ook gewerkte uren bijhouden per taak, klant of project.

Waarom moet ik gewerkte tijd bijhouden?

Allereerst is het zo dat tijd bijhouden inzicht geeft in hoeveel uren er gewerkt wordt aan een project of taak. Daarnaast is het belangrijk om gewerkte uren bij te houden voor verantwoording en rapportage naar de werkgever. Vooral in bedrijven waar gewerkt wordt met flexibele werkuren en nulurencontracten is het bijhouden van gewerkte uren essentieel om recht te hebben op uitbetaling van deze uren.

Ook bieden veel zzp'ers hun diensten aan per uur, waardoor ook voor hen uren bijhouden én overuren bijhouden belangrijk is om uiteindelijk betaald te worden door de klant. Verder worden gewerkte uren vaak bijgehouden om inzicht te krijgen in de tijd die nodig is voor verschillende werkzaamheden en om bestaande processen te optimaliseren. Bekijk hier onze urenregistratie-app.

Gebruik Keeping Gratis of probeer Plus vrijblijvend voor 14 dagen.

Inclusief mobiele app

Hoe kan ik (over)uren bijhouden?

In principe is tijd bijhouden zo gepiept, mits gewerkte uren nauwkeurig worden bijgehouden. Wanneer deze uren van dag tot dag of week tot week in een overzicht worden gezet, op papier, in Excel of online, is het slechts een kwestie van optellen om zo het aantal gewerkte uren te berekenen. Echter leert de praktijk dat het bijhouden van gewerkte uren niet altijd even secuur gebeurt. De voornaamste oorzaak hiervan is dat uren soms pas dagen of weken later worden opgeschreven en er geschat moet worden hoeveel uren er “ook alweer” gewerkt zijn.

Met Keeping wordt het mogelijk om gewerkte uren online te berekenen in de uren-app. Keeping houdt uren tot op de minuut nauwkeurig bij waardoor online (over)uren bijhouden online een fluitje van een cent is, sterker nog: Keeping doet het voor je.

Dagoverzicht van uren in de urenregistratie-app van Keeping

Synchronisatie via de Cloud

Gewerkte uren online berekenen

Zoals hierboven al kort werd benoemd, is het ook mogelijk om gewerkte uren online te berekenen en bij te houden. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat je vaak alleen de gewerkte uren per dag hoeft in te voeren, waarna de online software voor jou berekent hoeveel uren je hebt gemaakt in een bepaalde periode. Zo wordt uren bijhouden, inclusief overuren, een stuk gemakkelijker!

Ook Keeping kan gewerkte uren online berekenen, en heeft meer te bieden dan de standaard tools. Met Keeping is het namelijk ook mogelijk om tijd bij te houden per project of taak online te berekenen en rapportages op te vragen voor gewerkte uren.

Gebruik Keeping Gratis of probeer Plus vrijblijvend voor 14 dagen.
Snel van datum wisselen in de uren-app van Keeping. Zo bereken je snel gewerkte uren aan het einde van elke dag.

Ontdek de uren-app

Liever uren bijhouden met een smartphone?

Dan is de urenregistratie-app meer jouw ding. De app voor het bijhouden en berekenen van gewerkte uren. Gewerkte uren bijhouden en berekenen wordt eenvoudiger met de Keeping-app. Richt de applicatie in zoals jij het wilt en laat de app jouw gewerkte uren bijhouden en berekenen per periode. Of je nu liever je uren bijhoudt per dag of ze liever berekent per week, de Keeping-app maakt het mogelijk, waar en wanneer het jou uitkomt en op ieder apparaat.

Heb je jouw gewerkte uren al ergens anders bijgehouden of berekend? Dankzij de import-functies van Keeping zet je deze uren gemakkelijk over naar de applicatie, zo gaan er geen gewerkte uren verloren. Tijd bijhouden was nog nooit zo gemakkelijk!

Bereken jouw gewerkte uren met Keeping

Meld je aan voor Keeping, de gemakkelijkste manier om je uren te berekenen.

Stopwatch om uren te klokken illustratie