Maak kennis met

Urenregistratie voor medewerkers met het programma Keeping

In veel sectoren is het de normaalste zaak van de wereld: urenregistratie voor werknemers. Het is dan ook geen onbelangrijke taak. Fouten in de urenregistratie van het personeel kunnen vervelende gevolgen hebben voor de administratie van het bedrijf.

Teams hebben een Plus abonnement nodig.
Dit abonnement kan je de eerste 14 dagen gratis proberen.
Makkelijk uren bijhouden met de Keeping-extensie voor Chrome

Bespaar tijd door een

Overzichtelijke urenregistratie medewerkers Keeping

Fouten in uren registratie door werknemers ontstaan vaak doordat uren pas achteraf worden opgeschreven door bijvoorbeeld uitstelgedrag, of doordat software niet flexibel genoeg is. Keeping is het antwoord op de veelal omslachtige werkwijzen en programma’s die gebruikt worden voor de urenregistratie door personeel. Keeping maakt het volgende mogelijk:

 • Nauwkeurig en flexibel: Urenregistratie van werknemers met start- en eindtijd of per dag
 • Veelzijdig: Uren zijn te schrijven op specifieke projecten, taken en klanten
 • Synchronisatie: De uren registratie van medewerkers wordt in de Cloud opgeslagen, zodat ze direct in te zien zijn.

Correcte uren registratie door personeel leidt tot betere inzichten

Zo wordt direct duidelijk hoeveel uren er zijn gewerkt door je personeel. Maar nog beter is het inzicht in de verdeling in uren over de verschillende projecten en de gewerkte uren die bij de bestaande taakverdeling van toepassing zijn. Bovendien kan een online urenregistratie door personeel in het programma Keeping eenvoudig een helder rapport worden weergegeven door middel van de gemakkelijke selectie- en sorteermethoden.

Teams hebben een Plus abonnement nodig.
Dit abonnement kan je de eerste 14 dagen gratis proberen.

Laagdrempelige tijdregistratie

Urenregistratie van werknemers met Keeping

In verschillende branches wordt ervoor gekozen om werknemers zelf uren bij te laten houden. Belangrijk voordelen hiervan zijn dat voor een bedrijf duidelijk zichtbaar wordt in welke projecten winst zit en of de taken binnen geschatte tijdsduur worden uitgevoerd. Bovendien krijgt het personeel zelf ook een indruk over de werkzaamheden waarmee zij (verrassend) lang bezig zijn en welke taken vlotjes verlopen. Door online uren bij te houden in de app van Keeping kan het personeel taken tot op de minuut nauwkeurig in- en uitklokken. Zo biedt het een eenvoudige en effectieve manier voor de uren registratie van personeel.

De voordelen van een goede urenregistratie van medewerkers

Uren bijhouden door personeel brengt meer voordelen met zich mee dan alleen een overzichtelijke urenregistratie en urenadministratie. De vier belangrijkste voordelen zetten wij graag op een rijtje:

 • Verantwoording van gemaakte kosten:
  Door personeel uren te laten registreren, wordt het voor bedrijven gemakkelijker om gemaakte kosten en gewerkte uren te verantwoorden bij klanten en opdrachtgevers;
 • Inschatten van mankrachten voor een klus:
  Wanneer uren goed worden bijgehouden, wordt het op den duur eenvoudig om bij soortgelijke projecten het aantal benodigde uren in te schatten;
 • Voorkomen van conflicten met personeel:
  Niets zo vervelend als een arbeidsconflict over uitbetaling van gewerkte uren. Urenregistratie voor medewerkers, bijvoorbeeld in een tool als Keeping, helpt bij het voorkomen van dergelijke situaties;
 • Voordeel bij de belastingdienst:
  De hoogte van de inkomstenbelasting is vanwege bepaalde aftrekposten afhankelijk van het aantal uren dat een ondernemer zelf in zijn zaak steekt. Door deze bij te houden, kan dit het bedrijf belastingvoordelen opleveren.
Teams hebben een Plus abonnement nodig.
Dit abonnement kan je de eerste 14 dagen gratis proberen.
Urenregistratie-app voor personeel voor Android en iOS

Inclusief uren-app

Urenregistratie personeel in een app

In de ideale situatie is de urenregistratie voor personeel overal en op ieder moment mogelijk. Keeping realiseert dit door uren bij te houden beschikbaar te maken op smartphone, tablet en pc. Doordat onze urenregistratie-app beschikbaar is voor iPhone en Android en voor meerdere schermgroottes, biedt het voor ieder personeelslid een mogelijkheid om uren bij te houden.

Daarnaast is het online programma goed vorm te geven voor je bedrijf, zodat je alleen de functies gebruikt die je daadwerkelijk nodig hebt. Werken in teamverband is nog nooit zo makkelijk geweest: nodig nieuwe teamleden uit voor Keeping en ze kunnen gelijk aan de slag. Koppel gebruikers aan bestaande projecten, of kies ervoor om teamleden automatisch toe te laten voegen aan nieuwe projecten.

Alles inzichtelijk

Maak kennis met het controlespoor in Keeping

Elke tijdregistratie in Keeping geeft een unieke afdruk af in het systeem. Elke daaropvolgende verandering aan dezelfde tijdregistratie, geeft een nieuwe unieke afdruk. Met het controlespoor hebben we een functie ontwikkeld waarmee je de tijdlijn van al deze veranderingen automatisch kunt bijhouden.

Overzicht van tijdregistratie gebeurtenissen
Overzicht van tijdregistratie gebeurtenissen

De gebeurtenissen zijn elk in detail te bekijken. Elk item uit de lijst heeft eigen details die bekeken kunnen worden. Gebeurtenissen kunnen weergeven wanneer een tijdregistratie is gestart, inclusief de starttijd en de details van een tijdregistratie. Gebeurtenissen kunnen ook wijzigingen in tijdregistraties weergeven. Dit maakt het erg gemakkelijk om te zien wanneer tijdregistraties achteraf aangepast zijn of achteraf ingevoerd zijn met een verkeerde start- of eindtijd.

Details van een specifiek tijdregistratiegebeurtenis
Details van een tijdregistratie gebeurtenis

Het gemak van overstappen

Met behulp van onze import-functie is het erg gemakkelijk om je bestaande data vanuit Excel, Toggl of Harvest over te zetten naar Keeping. Ga met enkele klikken verder waar je gebleven was via onze import-functie. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een Excel- of CSV-bestand dat geschikt is om te importeren naar Keeping. In de instellingen van je organisatie staan uitgebreide instructies over hoe dit proces in zijn werk gaat.

Teams hebben een Plus abonnement nodig.
Dit abonnement kan je de eerste 14 dagen gratis proberen.

Eerlijk prijsmodel

Alleen betalen voor wat je gebruikt

Bij de meeste softwarepakketten betaal je per gebruiker, ongeacht hoeveel van deze gebruikers daadwerkelijk gebruik maken van de software. Als je Keeping gebruikt voor urenregistratie door personeel, dan doen we dat net iets anders. Je krijgt namelijk alleen een factuur voor de gebruikers die ook werkelijk gebruik maken van de software. Dit noemen we het eerlijke prijsmodel

Wanneer je dus 20 werknemers aanmeldt, en maar 15 van deze werknemers actief zijn, krijg je maar voor 15 werknemers een factuur voor die periode. Dit gehele proces is geheel geautomatiseerd. Dat wil zeggen dat je nooit te veel betaalt voor het gebruiken van Keeping. Mocht je vooruit betaald hebben, dan krijg je een Keeping-tegoed voor toekomstige betalingen automatisch gestort op je account.

Teams hebben een Plus abonnement nodig.
Dit abonnement kan je de eerste 14 dagen gratis proberen.

Ontdek wat Keeping voor je organisatie kan betekenen

Verbeter de urenregistratie van je personeel eenvoudig.

Stopwatch om uren te klokken illustratie