Project urenregistratie tot op de minuut nauwkeurig met Keeping

Nu er steeds vaker projectmatig gewerkt wordt, krijgt de urenregistratie van projecten binnen veel bedrijven een hogere prioriteit. Vaak lopen binnen een bedrijf meerdere projecten tegelijkertijd, waardoor werknemers aan meer dan één project tegelijk werken.

Krijg meer inzicht in je uren met Keeping:

Door te zorgen voor urenregistratie van projecten, wordt inzicht verkregen in hoe tijdrovend de verschillende projecten zijn. Bovendien helpt een nauwkeurige urenregistratie bij de verantwoording van ondernemers naar klanten en van werknemers naar werkgevers. Keeping maakt project urenregistratie graag zo eenvoudig mogelijk:

  • Uren schrijven voor afzonderlijke projecten;
  • Apps voor Android and iPhone voor projectmedewerkers;
  • In een handomdraai inzicht in uren per project.

“Met Keeping heb je in één klik inzicht in de gewerkte uren per project. Ook draai je met hetzelfde gemak een rapport uit.”

Werken aan projecten

Binnen een bedrijf kunnen de werkzaamheden op diverse manieren worden uitgevoerd. Eén van deze manieren is projectmatig werken.

Of er wordt gekozen voor werken in projectvorm hangt vaak af van het doel en het product dat opgeleverd dient te worden. In de praktijk betekent projectmatig werken vaak dat er verschillende werknemers tegelijkertijd aan verschillende projecten werken. Overzichtelijk maken hoe gewerkte uren worden benut door werknemers, is hierdoor vaak lastig. Moderne applicaties bieden een oplossing voor dit probleem. Doordat met Keeping iedere werknemer afzonderlijk zijn of haar gewerkte uren aan een project bijhoudt met de app of de webapplicatie, kan precies worden gecheckt hoe de gewerkte uren verdeeld zijn over verschillende projecten.

Waarom uren registreren voor projecten?

In het voorgaande werd al duidelijk dat bij projecten urenregistratie belangrijk is voor het verkrijgen van inzicht in gewerkte uren per project en ter verantwoording van uren.

Meten is weten, dit geldt ook voor de urenregistratie van projecten. Door in kaart te brengen hoeveel uren er gewerkt zijn aan een specifiek project wordt het plannen in de toekomst een stuk gemakkelijker gemaakt. Ook kan op basis van geregistreerde uren per project een afweging worden gemaakt over of deze projecten de moeite waard zijn. Bovendien is het op basis van project urenregistratie eenvoudiger om naar klanten te verantwoorden waarom zij een bepaalde prijs betalen wanneer een project gestart wordt. Tenslotte zorgt project urenregistratie op werknemersniveau er ook voor dat per werknemer duidelijk wordt hoe deze zijn of haar uren besteedt.

Hoe moet ik uren registreren voor projecten?

Keeping heeft er alles aan gedaan om het bijhouden van uren voor projecten zo eenvoudig mogelijk te maken.

Wanneer er binnen jouw bedrijf gebruik wordt gemaakt van Keeping, zorg je er met de onderstaande vier stappen voor dat jij als werknemer de uren die jij aan een project besteed hebt tot op de minuut nauwkeurig registreert:

  • Download de applicatie. De Keeping-applicatie is gratis beschikbaar in de appstores van Android en iPhone.
  • Log eenvoudig in. Wij sturen je een link, waardoor je niet met wachtwoorden hoeft te werken.
  • In- en uitklokken per project. Zodra jij aan een specifiek project begint, start je de tijd. Houd je pauze? Dan pauzeer je met één klik de tijdsregistratie. Switchen tussen project is ook geen probleem. Stop het eerste project en start met hetzelfde gemak een tijdsregistratie voor een ander project.
  • Direct inzicht in gewerkte uren. In de timesheet van Keeping zie je een precieze ureninvoer per project, met start- en eindtijd. Zo zie je in no-time hoeveel uur er gewerkt is aan elk project.

Maak ook jouw projecten inzichtelijk

Registreer je voor Keeping, de gemakkelijkste urenregistratie tool voor projecten

Keeping is en blijft altijd gratis te gebruiken voor de eerste 2 gebruikers in jouw organisatie.