Ontdek Keeping

Project urenregistratie: snel en simpel

Nu er steeds vaker projectmatig gewerkt wordt, krijgt de urenregistratie van projecten een hogere prioriteit. Vaak lopen binnen een bedrijf meerdere projecten tegelijkertijd, waardoor werknemers aan meer dan één project tegelijk werken. Dit kan zo nu en dan een ingewikkelde urenadministratie tot gevolg hebben.

Gebruik Keeping Gratis of probeer Plus vrijblijvend voor 14 dagen.
Voorbeeld van urenregistratie op een specifieke via de website Grafisch personage die iets aanwijst op een factuur van uren in Keeping

Inzicht en overzicht

Krijg meer inzicht in je uren met Keeping

Door te zorgen voor urenregistratie van projecten, wordt inzicht verkregen in hoe tijdrovend de verschillende projecten zijn.

Bovendien helpt een nauwkeurige urenregistratie bij de verantwoording van ondernemers naar klanten en van werknemers naar werkgevers. Keeping maakt project urenregistratie graag zo eenvoudig mogelijk:

  • Uren schrijven voor afzonderlijke projecten;
  • Urenregistratie-app voor Android en iPhone;
  • In een handomdraai inzicht in uren per project, per teamlid;

Lees wat ondernemers zeggen over Keeping:

Met Keeping heb je in één klik inzicht in de gewerkte uren per project. Ook draai je met hetzelfde gemak een rapport uit voor het betreffende project in een specifieke periode.

Werken aan projecten

Binnen een bedrijf kunnen de werkzaamheden op diverse manieren worden uitgevoerd. Eén van deze manieren is projectmatig werken. Of er wordt gekozen voor werken in projectvorm hangt vaak af van het doel en het product dat opgeleverd dient te worden.

In de praktijk betekent projectmatig werken vaak dat er verschillende werknemers tegelijkertijd aan verschillende projecten werken. Overzichtelijk maken hoe gewerkte uren worden benut door werknemers, is hierdoor vaak lastig. Moderne applicaties bieden een oplossing voor dit probleem.

Doordat met Keeping iedere werknemer afzonderlijk zijn of haar gewerkte uren aan een project bijhoudt met de app of de webapplicatie, kan precies worden achterhaald hoe de gewerkte uren verdeeld zijn over verschillende projecten.

Waarom uren registreren voor projecten?

In het voorgaande werd al duidelijk dat bij projecten urenregistratie belangrijk is voor het verkrijgen van inzicht in gewerkte uren per project en ter verantwoording van uren. Meten is weten, dit geldt ook voor de urenregistratie van projecten. Door in kaart te brengen hoeveel uren er gewerkt zijn aan een specifiek project wordt het plannen in de toekomst een stuk gemakkelijker gemaakt. Ook kan op basis van geregistreerde uren per project een afweging worden gemaakt over of deze projecten de moeite waard zijn. Bovendien is het op basis van project urenregistratie eenvoudiger om naar klanten te verantwoorden waarom zij een bepaalde prijs betalen wanneer een project gestart wordt. Tenslotte zorgt project urenregistratie op werknemersniveau er ook voor dat per werknemer duidelijk wordt hoe deze zijn of haar uren besteedt.

Gebruik Keeping Gratis of probeer Plus vrijblijvend voor 14 dagen.

Eenvoudig en snel

Hoe moet ik uren registreren voor projecten?

Keeping heeft er alles aan gedaan om het bijhouden van uren voor projecten zo eenvoudig mogelijk te maken. Wanneer er binnen jouw bedrijf gebruik wordt gemaakt van Keeping, zorg je er met de onderstaande stappen voor dat jij als werknemer de uren die jij aan een project besteed hebt tot op de minuut nauwkeurig registreert:

  • Maak gratis een account aan;
  • De applicatie voor urenregistratie is gratis beschikbaar op Google Play voor Android en in de Apple App Store voor iPhone;
  • Log in bij de Webapplicatie of de urenregistratie-app;
  • In de uren-app sturen we je een link, waardoor je niet met wachtwoorden hoeft te werken;
  • In de uren-app sturen we je een link, waardoor je niet met wachtwoorden hoeft te werken;
  • Zodra jij aan een specifiek project begint, start je de tijd. Houd je pauze? Dan pauzeer je met één klik de tijdsregistratie. Switchen tussen project is ook geen probleem. Stop het eerste project en start met hetzelfde gemak een tijdsregistratie voor een ander project;
  • Direct inzicht in gewerkte uren. In het urenoverzicht van Keeping zie je een precieze ureninvoer per project, met start- en eindtijd. Zo zie je in no-time hoeveel uur er gewerkt is aan elk project.
Gebruik Keeping Gratis of probeer Plus vrijblijvend voor 14 dagen.

Maak ook jouw projecten inzichtelijk

Registreer je voor Keeping, de gemakkelijkste urenregistratie tool voor projecten.

Stopwatch om uren te klokken illustratie