Het ervaren team achter Keeping

Keeping is een product van , webconsultancy uit Enschede en Amsterdam. Naast deze applicatie, helpen wij ondernemers en organisaties met het ontwikkelen van hun eigen digitale producten.

Thijs

Co-founder

Product, Backend & iOS

Thijs regelt van alles voor het ontwikkelen en groeien van Keeping. Daarnaast is hij ook druk met de backend en ops.

Olav

Co-founder

Backend, UI & UX

Olav ontwerpt en ontwikkelt de interface en UX van Keeping zo, zodat jij er supersmooth gebruik van kan maken.

Joris

Co-founder

Joris is een JavaScript-guru en verantwoordelijk voor het belangrijkste onderdeel van de applicatie: de tijdkaart.

Frontend & Chrome Plugin

Xander

Co-founder

Website & Design

Xander zorgt er voor dat de website er tip-top uit ziet en dat de promo en presentatie voldoet aan zijn hoge grafische eisen.

Zgjim

Marketing

Zgjim is junior marketing manager bij Keeping, hij verzorgt de blogs en overige marketingactiviteiten rondom Keeping. Daarnaast is Zgjim bezig met zijn afstudeerscriptie.

Niek

Android & API

Niek is een echte Android-expert en is samen met Bryan druk bezig met het bouwen van de Android-app. Niek heeft naast de app ook een deel van de API gemaakt.

Bryan

Android

Bryan is samen met Niek een supersterk Android-team, zij werken samen om de Android-app van Keeping zo prettig en handig mogelijk te maken.

Dirk-Jan

Frontend & Chrome Plugin

Dirk-Jan programmeert samen met Joris onvermoeibaar de JavaScript-componenten van Keeping in elkaar. Naast de tijdkaart maakt hij ook veel kleine JS-onderdelen.

Max

UI & UX

Max werkt samen met Olav aan de interface en het verbeteren van het gebruiksgemak. Daarnaast werkt hij ook samen met Xander veel aan de website.

Nick

Backend

Nick ontwikkelt onderdelen van de backend van Keeping. De backend is geschreven is m.b.v. het Laravel-framework, iets waar Nick dagelijks mee in de weer is.

Remy

Backend, iOS & macOS

Remy is samen met Jaap een team van Swift-virtuozen, zij zijn samen druk bezig met de iOS- en macOS-applicaties voor Keeping.

Jaap

Backend, iOS & macOS

Jaap is samen met Remy een team van Swift-virtuozen, zij zijn samen druk bezig met de iOS- en macOS-applicaties voor Keeping.

Irene

Support

Irene zorgt ervoor dat alle vragen over Keeping tijdig beantwoord worden.

Hier wordt Keeping ontwikkeld

Het hoofdkantoor van zit in Enschede, dat is de plek waar we dag in dag uit hard werken aan het verbeteren van Keeping. Hieronder een kleine sfeerimpressie.

Kom jij ons helpen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen die ons team willen komen versterken. Wil jij meewerken aan prachtige applicaties met technische diepgang?
Bekijk een van onze vacatures!