Het team van Keeping

Keeping is een product van Label305, softwareontwikkelingsconsultancy uit Enschede. Naast de ontwikkeling van Keeping, helpen wij bedrijven en ondernemers met het creëren van hun eigen softwareproducten.

Product, Backend & UX

Olav

Co-founder & Product Lead Olav ontwerpt en ontwikkelt Keeping's backend en de interface en UX, zodat jij er supersmooth gebruik van kan maken.

Product & Marketing

Zgjim

Product Lead Zgjim is samen met Olav Keeping's Product Lead, hij verzorgt de iOS-app, de blogs en overige marketingactiviteiten rondom Keeping.

Frontend & Add-ons

Dirk-Jan

Dirk-Jan ontwikkeld samen met Joris alle JavaScript-componenten van Keeping. Hij is ook verantwoordelijk voor de Chrome en Firefox-extensies

Website & Design

Xander

Co-founder Xander zorgt er voor dat de website er tip-top uit ziet en dat de promo en presentatie voldoet aan zijn hoge grafische eisen.

Frontend

Joris

Co-founder Joris is een JavaScript-guru en verantwoordelijk voor het belangrijkste onderdeel van de applicatie: de tijdkaart.

Android

Niek

Niek is een echte Android-expert en is samen met Bryan druk bezig met het bouwen van de Android-app. Niek heeft naast de app ook een deel van de API gemaakt.

Foto Irene

Support

Irene

Foto Nynke

UI & UX

Nynke

Foto Bryan

Android

Bryan

Foto Nick

Backend

Nick

Foto Jaap

iOS

Jaap

Foto Tadas

Android & iOS

Tadas

Foto Kevin

Android

Kevin

Product & Backend

Thijs

Co-founder & Former Product Lead Keeping is het hersenspinsel van Thijs, hij heeft Keeping opgericht en heeft tot 2020 de kar getrokken. Inmiddels is Thijs bezig met zijn volgende avontuur.

Hier wordt Keeping ontwikkeld

Het hoofdkantoor van Label305 zit in Enschede, dat is de plek waar we dag in dag uit hard werken aan het verbeteren van Keeping. Hieronder een kleine sfeerimpressie.

Werken in ons team?

Werk jij graag aan mooie software met technische diepgang? Ben je creatief en hou je van afwisseling? Wil je continu het beste uit jezelf halen? Dan is werken bij Label305 misschien iets voor jou.

We zijn een enthousiast, jong en hard­werkend team met een leuke informele werksfeer. We zijn niet te groot en dat houden we zo. Er is bij ons ruimte voor technische verdieping, zelf­ontplooiing en werken aan open source projecten.