Het team van Keeping

Keeping is een product van Label305, softwareontwikkelingsconsultancy uit Enschede en Amsterdam. Naast de ontwikkeling van Keeping, helpen wij bedrijven en ondernemers met het creëren van hun eigen softwareproducten.

Product & Backend

Thijs

Co-founder & Product Lead Thijs regelt van alles voor het ontwikkelen en groeien van Keeping. Daarnaast is hij ook druk met de backend en de technische infrastructuur.

Product & Marketing

Zgjim

Zgjim is marketing specialist bij Keeping, hij verzorgt de blogs en overige marketingactiviteiten rondom Keeping.

Backend, UI & UX

Olav

Co-founder Olav ontwerpt en ontwikkelt de interface en UX van Keeping zo, zodat jij er supersmooth gebruik van kan maken.

Website & Design

Xander

Co-founder Xander zorgt er voor dat de website er tip-top uit ziet en dat de promo en presentatie voldoet aan zijn hoge grafische eisen.

Frontend

Joris

Co-founder Joris is een JavaScript-guru en verantwoordelijk voor het belangrijkste onderdeel van de applicatie: de tijdkaart.

Android

Niek

Niek is een echte Android-expert en is samen met Bryan druk bezig met het bouwen van de Android-app. Niek heeft naast de app ook een deel van de API gemaakt.

Frontend & Add-ons

Dirk-Jan

Dirk-Jan ontwikkeld samen met Joris alle JavaScript-componenten van Keeping. Hij is ook verantwoordelijk voor de Chrome en Firefox-extensies

Foto Nynke

UI & UX

Nynke

Foto Bryan

Android

Bryan

Foto Max

UI & UX

Max

Foto Jelle

Backend

Jelle

Foto Nick

Backend

Nick

Foto Irene

Support

Irene

Foto Tadas

Android & iOS

Tadas

Foto Hidde

Backend

Hidde

Foto Kevin

Android

Kevin

Foto Jaap

iOS

Jaap

Foto Siwa

iOS

Siwa

Foto Remy

iOS

Remy

Hier wordt Keeping ontwikkeld

Het hoofdkantoor van Label305 zit in Enschede, dat is de plek waar we dag in dag uit hard werken aan het verbeteren van Keeping. Hieronder een kleine sfeerimpressie.

Werken in ons team?

Werk jij graag aan mooie software met technische diepgang? Ben je creatief en hou je van afwisseling? Wil je continu het beste uit jezelf halen? Dan is werken bij Label305 misschien iets voor jou.

We zijn een enthousiast, jong en hard­werkend team met een leuke informele werksfeer. We zijn niet te groot en dat houden we zo. Er is bij ons ruimte voor technische verdieping, zelf­ontplooiing en werken aan open source projecten. Werken doen we samen vanuit twee locaties: ons hoofd­kantoor in Enschede en een kleiner kantoor in Amsterdam.