Projectmatige urenverantwoording voor designers

Je uren bijhouden is met Keeping precies en inzichtelijk. Zo houd je meer tijd over voor je werkzaamheden.

Uren bijhouden met Keeping

Als designer ben je druk bezig met het creatieve proces voor een klant. Je wilt gave concepten en oplossingen ontwerpen. Het bijhouden van jouw gewerkte uren wordt daardoor wel eens minder nauwkeurig.

Terwijl het super belangrijk is! Het bijhouden van jouw uren is een minder leuke administratieve taak, maar zeer belangrijk als het gaat om tijdmanagement en jouw inkomen. Met de juiste werktijdenregistratie zijn jouw gewerkte uren eenvoudig te verantwoorden. Daarom gebruik je Keeping:

  • Altijd overzicht in al jouw projecten en taken;
  • Flexibel en direct je uren registreren, waar je ook bent;
  • Nauwkeurigheid in vastlegging, wel zo eerlijk.

Overzichtelijke urenregistratie per project en taak

Je werkt voor verschillende opdrachtgevers. De ene opdracht kost meer tijd dan de andere. En de ene opdracht heeft één taak, en de andere heeft meerdere taken.

Je maakt met Keeping per taak inzichtelijk hoeveel uren je besteedt. In Keeping is de functie van projectmatig werken ingebouwd. Met deze functie houd je jouw werktijden gesplitst per klant, per project en per taak. Wel zo overzichtelijk! Deze functie biedt ook allerlei rapportage-mogelijkheden. Zo heb je inzicht in welke klant meer van jouw tijd vraagt en welke minder. Met deze kennis kun je jouw werkdag efficiënter indelen. Ook kun je met de rapportages achterhalen hoeveel tijd je per type taak gemiddeld nodig hebt. En dat maakt het inschatten van toekomstige projecten makkelijker.

Je werkdag is flexibel, dus je urenregistratie ook

Als je jouw werkdag flexibel inricht, moet je die ook flexibel kunnen registreren. Daar is een systeem als Excel niet flexibel genoeg voor. Met Keeping heb je altijd toegang tot jouw werktijdenregistratie.

Waar je ook bent, altijd gemakkelijk jouw uren registreren. Dus als je een dag wat later aan het werk gaat, moet dat geen problemen opleveren in jouw urenregistratie. Hetzelfde geldt voor het werk dat je in de late uurtjes doet. Met Keeping zit je niet vast aan een vaste starttijd of een vaste plek waar je jouw werktijden registreert. Naast de desktop versie is er de Android en iOS app van Keeping, handig als je een keer onderweg bent en een briljante ingeving krijgt tijdens je treinreis en die direct uitwerkt.

Jouw urenregistratie altijd nauwkeurig en correct

Met het vastleggen van werktijden is nauwkeurigheid van belang. Je wil niet dat je te weinig uren rekent, waardoor je inkomen lager is.

En aan de andere kant wil je ook niet dat je klant te veel betaalt door te veel uren te noteren. Nauwkeurigheid is dus essentieel. Met Keeping is het nauwkeurig noteren van werktijden erg gemakkelijk en overzichtelijk. Mede door het strakke design, je staart je dus niet blind op allerlei droge functies in bijvoorbeeld Excel. Probeer Keeping daarom nu gratis!

Uren bijhouden voor je designs met Keeping.

Inzicht, rapportage en meer, gemakkelijk met Keeping.

Keeping is en blijft altijd gratis te gebruiken voor de eerste 2 gebruikers in jouw organisatie.