Asana gebruiken met Keeping

Om te koppelen met een externe projectmanagementprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Asana-account vereist. Een eventueel benodigd Asana-abonnement is niet inbegrepen.

Bekijk ook de Asana-pagina.
Voor de integratie met Asana heb je een actieve Chrome-extensie of Firefox Add-on nodig.

Artikeloverzicht:

In dit artikel staan verschillende onderdelen van Asana uitgelegd. Voor elk specifiek onderdeel kun je gebruik maken van de onderstaande navigatie.

Waar vind ik de Keeping-knop?

De Keeping-knop vind je terug op één plek in Asana.

Boven de titel en naast de markeer compleet-knop zie je de Keeping-knop:
Met de groene knop start je een nieuwe tijdregistratie vanuit Asana
Veeg in Asana over de Keeping-knop om extra opties te zien.

Hoe start ik een nieuwe tijdregistratie via Asana?

Een nieuwe tijdregistratie starten vanuit Asana kan door gebruik te maken van de Keeping-knop in het detailscherm van een Asana-taak.
Met de groene knop start je een nieuwe tijdregistratie vanuit Asana
Klik op de groene +-knop om een tijdregistratie te starten.

Asana-taak is direct gelinkt bij het starten van je tijdregistratie

In het nieuwe venster dat verschijnt kun je de details van je tijdregistratie invullen en op starten klikken. De Asana-taak waar je op geklikt hebt wordt automatisch gekoppeld aan de nieuwe tijdregistratie. Hier kun je de details van je tijdregistratie invullen

Hoe koppel ik een lopende tijdregistratie aan een Asana-taak?

Als je een lopende tijdregistratie hebt in Keeping, dan kun je via de extensie direct in Asana de huidige lopende tijdregistratie koppelen aan een Asana-taak. Overzicht tijdregistraties zonder gekoppelde externe taak
Dit is een lopende tijdregistratie zonder koppeling.

De koppeling realiseren

Navigeer in Asana naar een taak en maak gebruik van de blauwe koppel-knop.
De blauwe koppel-knop in Asana
De blauwe knop geeft aan dat een lopende tijdregistratie gekoppeld kan worden aan deze taak.

Je tijdregistratie is nu gekoppeld

De koppeling met de Asana-taak is nu compleet!
Tijdregistratie is gekoppeld aan externe Asana-taak
De timer geeft aan dat de Asana-taak succesvol gekoppeld is.