De Keeping-extensie voor Google Chrome installeren

Download hier de Keeping-extensie direct vanuit de Chrome Web Store.

Uren bijhouden kan nu ook direct in je browser via de Keeping-extensie voor Google Chrome. Zo heb je altijd je persoonlijke tijdkaart bij de hand. Je kunt via deze extensie op elke pagina je uren beheren en tijd registeren. Bekijk hieronder hoe het werkt.

Hoe installeer ik Keeping voor Google Chrome?

1. Installeer en open de desktop-versie van de Google Chrome webbrowser.
  2. Ga, de via deze link, naar de Chrome Web Store. Vanaf deze plek kan je de Keeping-extensie maar ook andere extensies gemakkelijk installeren.
  3. Druk op: "Toevoegen aan Chrome" in de rechter bovenhoek.
  4. Nu is Keeping voor Google Chrome toegevoegd aan je browser en klaar voor gebruik.
  5. Open vervolgens de extensie, door op het Keeping-icoon naast de navigatiebalk te klikken.
  6. De extensie opent zich in een pop-over, vervolgens kun je inloggen via de groene "Log in met Keeping"-knop.
  7. Selecteer, na het inloggen, in de extensie je organisatie binnen Keeping.
  8. Je bent nu klaar om direct tijd te registreren vanaf elke pagina in je browser.

Extensie-overzicht voor Keeping Chrome

Hierboven zie je de Chrome-extensie van Keeping.

Zie ook de blog-post 'Keeping introduceert de browser-extensie voor Google Chrome' voor meer informatie.

Ondersteuning

Mocht je problemen ondervinden met de Chrome-extensie dan kun je via [email protected] contact opnemen met ons.