De Keeping add-on voor Firefox installeren

Download hier de Keeping add-on direct voor Firefox.

Uren bijhouden kan nu ook direct in Firefox via de Keeping add-on voor Firefox. Je kunt met deze add-on vanaf elke pagina je uren beheren en tijd registeren. Bekijk hieronder hoe het werkt.

Hoe installeer ik de Keeping add-on voor Firefox?

1. Zorg ervoor dat je een Keeping-account hebt.
  2. Volg direct deze link of open het Firefox add-on portaal en zoek op Keeping.
  3. Druk op die pagina op: ‘Toevoegen aan Firefox’.
  4. Nu is Keeping voor Firefox toegevoegd aan je browser en klaar voor gebruik.
  5. Open vervolgens de add-on door op het Keeping-icoon naast de navigatiebalk te klikken.
  6. De add-on opent zich in een pop-over, vervolgens kun je inloggen via de groene "Log in met Keeping"-knop.
  7. Selecteer na het inloggen je organisatie binnen Keeping.
  8. Je bent nu klaar om direct tijd te registreren vanaf elke pagina in je browser.

Ondersteuning

Mocht je problemen ondervinden met de Firefox add-on dan kun je via [email protected] contact opnemen met ons.