Moeiteloze urenregistratie voor Asana-taken

Urenregistratie in Asana zorgt ervoor dat al je Asana-taken gedetailleerde werkzaamheden worden. Werkzaamheden opsplitsen in taken is handig, om daar nog meer voordeel uit te halen registreer je per taak hoeveel tijd je eraan besteedt.

De Keeping-integratie voor Asana maakt het mogelijk om binnen Asana voor elke to-do uren te registreren

Om te koppelen met een externe projectmanagementprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Asana-account vereist. Een eventueel benodigd Asana-abonnement is niet inbegrepen.

Asana urenregistratie met Keeping

Asana is een projectmanagementtool voor het overzichtelijk maken van de taken en de bijbehorende informatie rondom die taken. Het versoepelt de workflow voor elke projectleider, zo wordt minder gecommuniceerd via e-mail (tot 90% minder) en wordt meer gebruik gemaakt van de takenlijsten in Asana. Om kracht bij te zetten in deze verandering, is het handig om te weten hoeveel uur besteedt wordt aan een individuele taak, om zo goed te kunnen registreren hoe de urenverdeling binnen een project is. Dat kan nu met de de uren­registratie-integratie voor Asana

Hoe werkt dit?

We hebben twee browserextensies ontwikkeld voor Keeping, namelijk de Chrome extensie en de Firefox add-on. Via deze browserextensies kan Keeping koppelen met externe website zoals Asana. Dit doen we door een Keeping-knop beschikbaar te maken direct in de interface van Asana zelf. Zo zie je in het detailscherm van elke taak de Keeping-knop waarmee je uren kan registreren.
Een gekoppelde tijdregistratie aan een Asana-taak
Zo ziet de Keeping-knop in een detailscherm van een Asana-taak eruit.

Gekoppelde tijdregistraties met Asana-taken

De urenregistratie-koppeling met Asana zorgt ervoor dat elke taak waar uren voor geregistreerd worden automatisch terugkomen in je Keeping-rapporten. Hierdoor kun je binnen een project zien welke tijdregistraties bij welke Asana-taak horen en op basis hiervan inzichten verkrijgen in de verloop van werkzaamheden. Ook kun je direct in een Asana-takenlijst zien voor welke taken hoeveel uren zijn geregistreerd. Lees meer over hoe dit werkt.


Urenregistratie voor je Asana-taken?

Begin vandaag nog met het bijhouden van je uren binnen Asana. Meld je aan bij Keeping en maak de eerste 14 dagen gratis gebruik van het Plus-abonnement.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie