Rapport voor een extern item bekijken

Om gebruik te maken van de integraties heb je minimaal een Plus abonnement nodig. Apart account voor integratie vereist.

Artikeloverzicht:

Er zijn twee manieren om alle tijdregistraties te zien die bij een extern item horen. Je kunt hiervoor gebruik maken van de Keeping-knop in het externe programma, of je kunt gebruik maken van de Keeping-rapporten.

Via de Keeping-rapporten

Navigeer naar Rapporten en klik vervolgens op het tabje Integraties. Hier vind je de algemene rapporten per extern item uit de gekoppelde integraties in je organisatie. Het tabje integraties onder de Keeping-rapporten
Hier verschijnt een lijst met alle gekoppelde externe items die gekoppelde tijdregistraties hebben. Pas rechtsboven onder Bekijk een: het bereik aan om meer dan een week te bekijken.

Bekijk de onderliggende tijdregistraties

Klik voor het externe item waar je onderliggende tijdregistraties van wilt zien op de opties-knop (ยทยทยท) en vervolgens op Lijst van onderliggende tijdregistraties.
De knop om alle onderliggende tijdregistraties te bekijken
Zo bekijk je nog specifieker welke tijdregistraties horen bij een specifiek extern item.

Voorbeeldlijst met tijdregistraties

Zo ziet een lijst met onderliggende tijdregistraties eruit. Je herkent aan het blauwe icoontje dat de tijdregistratie gekopppeld is aan een specifiek extern item. Voorbeeldlijst met tijdregistraties voor een extern item

Via de Keeping-extensie en extern programma

Navigeer naar een extern item waar je de Keeping-knop kunt vinden, we hebben een to-do in Basecamp 3 gekozen voor het voorbeeld hieronder:

Naast elk extern item waar tijdregistraties aan gekoppeld zijn kun je de hoeveelheid geregistreerde tijd op het item bekijken. Je veegt hiervoor met je muis over de Keeping-knop heen.

In de knop staat de totale tijd voor de specifieke to-do
Klik op de totale tijd (in dit geval 2:00) om het rapport te openen.

Lijst met alle tijdregistraties voor specifieke item

Het venster dat verschijnt bevat al je tijdregistraties die gekoppeld zijn aan deze specifieke Basecamp 3 to-do In dit venster staan alle tijdregistraties die gekoppeld zijn aan dit specifieke item
Dit werkt voor elk geschikte externe item in elke integratie.