Een publieke API voor Keeping

Ontwikkelaars kunnen nu, middels de nieuwe Keeping API, een programma schrijven dat automatisch urenregistraties aanmaakt, rapporten uitleest of projecten beheert. Koppel Keeping aan jouw interne systemen. Haal middels deze automatiseringsmogelijkheid informatie real-time op of synchroniseer projectdata tussen jouw systeem en Keeping.

Koppel met Keeping via onze API

De API is RESTful opgezet en maakt gebruik van het JSON-dataformat. Authenticatie vindt plaats middels OAuth2, maar er kan ook een persoonlijke access token worden aangemaakt voor een snelle start.

Iedereen die Keeping gebruikt kan deze nieuwe API gebruiken. Zowel zzp'ers die Keeping gratis gebruiken, als iedereen in een organisatie met een abonnement. Ook als je zelf geen beheerder bent van jouw organisatie, dan kan je nog steeds je eigen tijdregistraties beheren via de API.

We hebben geprobeerd om de API vanaf het begin zo volledig mogelijk aan te leveren. Dit betekent niet alleen een API die de belangrijkste functies van de applicatie spiegelt, maar ook een uitgebreide documentatie die alles volledig maar beknopt uitlegt. Op dit moment biedt de API de volgende mogelijkheden:

Het is zelfs mogelijk om middels external_references tijdregistraties te koppelen aan items in jouw interne projectmanagement programma of intranet. Een gebruiker kan dan direct vanuit Keeping middels een linkje naar de relevante plek in jouw programma.

Heb je zelf een cool idee voor een integratie met Keeping, en ga je de API gebruiken. Laat het ons weten! We vinden het altijd leuk om te horen wat mensen van plan zijn met onze API. Ook horen graag van jullie of er nog mogelijkheden missen.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie