Urenregistratie met een eenvoudig prijsmodel

Duidelijke tarieven per gebruiker. Keeping is en blijft helemaal gratis voor 2 gebruikers, vanaf de 3e gebruiker betaal je een klein bedrag per maand. Op deze pagina staat uitgelegd hoe de prijzen van Keeping werken. Dan weet je gewoon waar je aan toe bent.

Gratis

€ 0,-

Altijd gratis

  • Gebruik Keeping in een organisatie met maximaal 2 gebruikers
  • Je hoeft geen betaalgegevens op te geven
  • Ideaal voor zzp'ers en duo's

Begin direct met je uren inzichtelijk te maken, maak gratis een account aan.

Wat zijn de beperkingen als ik gratis gebruik wil maken van Keeping?

Een gratis organisatie in Keeping is enkel beperkt in het aantal gebruikers die onderdeel kunnen zijn van de organisatie. Verder zijn er geen beperkingen ten opzichte van het standaard-abonnement. Je kunt dus met 2 gebruikers gebruik maken van functies, zoals tijdregistratie en rapportage.

Hoe worden mijn gegevens beveiligd?

Alle gegevens van Keeping staan opgeslagen in een versleutelde database. Daarnaast gaat al het dataverkeer tussen jou en Keeping over een beveiligde en versleutelde SSL-verbinding. Dit geldt ook voor de apps en extensies.

Kan ik van het standaard-abonnement terug naar de gratis versie?

Stel dat je hebt gekozen voor ons standaard-abonnement, en daarna liever toch gratis Keeping wilt gebruiken, dan kan dat op twee manieren:

1. Keeping stopt automatisch met het versturen van rekeningen wanneer er minder dan 3 actieve gebruikers zijn. Je kunt altijd gebruikers archiveren, dan zullen deze direct niet meer meetellen als actieve gebruikers. Als je dan weer een derde gebruiker toevoegt aan je organisatie brengen we deze in rekening.

2. Vanuit het standaard-abonnement kan je altijd downgraden naar de gratis versie. Dan ontvang je geen rekeningen meer. Let op: dan kan je maximaal 2 gebruikers in je organisatie hebben. Je kunt er altijd voor kiezen om direct je abonnement op te zeggen of om dat te doen na het verlopen van de huidige abonnementsperiode. Mocht je kiezen om niet te wachten en onmiddellijk te downgraden, dan zullen we het teveel betaalde bedrag beschikbaar maken als een tegoed dat je kunt gebruiken voor toekomstige betalingen.

Wat moet ik doen wanneer ik later wil overstappen naar een ander urenregistratiesysteem?

Je kunt altijd alle gegevens exporteren vanuit Keeping en deze importeren in een ander urenregistratiesysteem. Daarna kan je eventueel je gegevens uit Keeping laten verwijderen. Dit doe je door je volledige organisatie te verwijderen.

Begin direct met je uren inzichtelijk maken

Keeping is en blijft altijd gratis te gebruiken voor de eerste 2 gebruikers in jouw organisatie.

Betaal alleen voor wat je echt gebruikt

Bij veel andere softwarepakketten betaal je per gebruiker, ongeacht hoeveel van deze gebruikers daadwerkelijk gebruik maken van de software. Keeping doet dit anders; je krijgt alleen een factuur voor de gebruikers die actief zijn.

Dit doet Keeping geheel automatisch, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. Keeping bekijkt welke gebruikers actief zijn en zet gebruikers na inactiviteit van 50 dagen automatisch op inactief. Voor deze gebruikers betaal je dan gewoon niet meer. Gemakkelijk, toch?

Als je al eerder betaald had voor deze gebruiker, geven we je het teveel betaalde bedrag terug als een tegoed. Dit tegoed zullen we automatisch verrekenen met volgende facturen.

Zonder dat jij iets hoeft te doen gebruik je Keeping dus altijd zo voordelig mogelijk.