Browserextensies

Basecamp Classic gebruiken met Keeping

Om te koppelen met een externe projectmanagementprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Basecamp-account vereist. Een eventueel benodigd Basecamp-abonnement is niet inbegrepen.

Bekijk ook de Basecamp-pagina.
Voor de integratie met Basecamp Classic heb je een actieve Chrome-extensie of Firefox Add-on nodig.

Artikeloverzicht:

In dit artikel staan verschillende onderdelen van Basecamp Classic uitgelegd. Voor elk specifiek onderdeel kun je gebruik maken van de onderstaande navigatie.

Waar vind ik de Keeping-knop?

De Keeping-knop vind je terug op twee verschillende plekken in Basecamp.

Naast elke to-do in een lijst met to-do's:
Met de groene knop start je een nieuwe tijdregistratie vanuit Basecamp Classic

Rechts naast de titel van een to-do op de detailpagina:
De locatie van de Keeping-knop naast de titel van een to-do in Basecamp Classic

Hoe start ik een nieuwe tijdregistratie via Basecamp Classic?

Een nieuwe tijdregistratie starten vanuit Basecamp Classic kan door gebruik te maken van de Keeping-knop naast een to-do in je lijst of in het detailscherm.
Met de groene knop start je een nieuwe tijdregistratie vanuit Basecamp Classic
Klik op het groene +-knopje om een nieuwe tijdregistratie te starten.

To-do is direct gelinkt bij het starten van je tijdregistratie

In het nieuwe venster dat verschijnt kun je de details van je tijdregistratie invullen en op starten klikken.
Hier kun je de details van je tijdregistratie invullen
De Basecamp Classic to-do waar je op geklikt hebt wordt automatisch gekoppeld aan de nieuwe tijdregistratie.

Hoe koppel ik een lopende tijdregistratie aan een Basecamp Classic to-do?

Als je een lopende tijdregistratie hebt in Keeping, dan kun je via de extensie direct in Basecamp Classic de huidige lopende tijdregistratie koppelen aan een Basecamp Classic to-do.
Overzicht tijdregistraties zonder gekoppelde externe taak
Dit is een lopende tijdregistratie zonder koppeling.

De koppeling realiseren

Navigeer in Basecamp Classic naar je to-do-lijst of een to-do en maak je gebruik van de blauwe koppel-knop.
De blauwe koppel-knop in Basecamp Classic

Je tijdregistratie is nu gekoppeld

De koppeling met de Basecamp Classic to-do is nu compleet!
Tijdregistratie is gekoppeld aan externe Basecamp classic to-do