Inloggen

Toegang voor tweestapsverificatie verloren

Heb jij je account beveiligd met tweestapsverificatie maar ben je de toegang tot het gebruikte apparaat kwijt? Dan kan je altijd nog inloggen met backupcodes. Deze heb je uitgeprint en opgeborgen toen je tweestapsverificatie in ging stellen.

Een backupcode kan je gebruiken door op het Tweestapsverificatievenster te drukken op "Gebruik een backupcode".

Gebruik een backupcode om opnieuw toegang te krijgen.

Backupcodes kunnen niet worden gebruikt om in te loggen in de iOS en Android apps.

⚠️ Gelukt op in te loggen met een backupcode? Zorg er dan voor dat je meteen een nieuwe tweestapsverificatiemethode instelt of de extra beveiliginslaag uit zet. Je kan namelijk maar één keer inloggen met een backupcode. Daarom leveren we tien verschillende.

Heb je ook geen toegang meer tot je backupcodes, of heb je alle codes al gebruikt? Neem dan contact op met [email protected].