Kalenderintegratie

Tijdregistraties in je kalenderapplicatie

Om je tijdregistraties te koppelen aan je kalender heb je minimaal een Plus abonnement nodig.

Het iCal-formaat

Om je Keeping tijdregistraties te importeren en te bekijken met je kalender-applicatie maakt Keeping gebruik van het iCal-formaat. Het iCal-formaat is een informatie-standaard die gebruikt wordt om gegevens over agenda's tussen computers uit te wisselen. De meeste grote agenda-applicaties ondersteunen dit formaat, bijvoorbeeld Google agenda, Apple agenda en Outlook agenda.

Je kalender-applicatie moet het abonneren op een link toestaan in de vorm van het iCal-formaat. Alleen dan kan automatisch informatie uitgewisseld worden tussen Keeping en jouw kalender.

Koppel je kalender via de link

Open Keeping en ga naar Mijn uren. Dit is het overzicht 'mijn uren', klik hier op de iCal-abonnement-knop Onder het overzicht van je uren zie je aan de rechterkant, onderaan, de iCal-abonnement-knop.

Kopieer de kalender-integratielink

Via de rechtermuisknop van je computer of laptop kun je het linkadres van de kalender kopiëren.
Maak gebruik van de knop linkadres kopiëren
Klik op Linkadres kopiëren

LET OP: de link die je zojuist gekopieerd hebt is jouw persoonlijke uren-link. Zorg ervoor dat deze link alleen bij jou bekend is. Iedereen met deze link kan op dezelfde manier je uren in een agenda-applicatie importeren.

In je kalender-applicatie

Zoek in je kalender-applicatie naar een knop waarmee je kunt abonneren op een link. Zodra je deze gevonden hebt, plak je de bovenstaande link daarin. De koppeling zou nu moeten plaatsvinden.

Als je geen tijdregistraties ziet verschijnen in je kalender-applicatie dan kan het zijn dat de applicatie geen automatische koppeling via het iCal-formaat ondersteunt.

Lees meer over onze kalender-integratie.

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding