Kalenderintegratie

Tijdregistraties in je Apple Agenda

Om je tijdregistraties te koppelen aan je kalender heb je minimaal een Plus abonnement nodig.

Bekijk je tijdregistraties in je Apple Agenda

Open Keeping en ga naar Mijn uren. Klik op het knopje iCal-abonnement. Dit is het overzicht 'mijn uren', klik hier op de iCal-abonnement-knop Onder het overzicht van je uren zie je aan de rechterkant, onderaan, de iCal-abonnement-knop.

Open de Agenda-app

Zodra je op de knop klikt opent het volgende venster zich: Het venster om je Apple agenda applicatie te openen
Klik op de Agenda.app openen-knop om je Apple Agenda te openen.

Abonneer je op je uren

Hier volgt de Apple kalender-applicatie. De link die je ziet in het onderstaande venster is jouw persoonlijke uren-link. Zorg ervoor dat deze link alleen bij jou bekend is. Iedereen met deze link kan op dezelfde manier je uren in een agenda-applicatie importeren.

Klik op Abonneer. De Apple agenda-applicatie, hier zie je de link om te abonneren op je urenregistratie

Je urenregistratie kalender-abonnement goed instellen

Nadat je op Abonneer hebt geklikt, gaat je kalender-applicatie de betreffende uren ophalen bij Keeping. Zodra dit voltooid is krijg je het volgende scherm te zien: Instellingen voor het specifieke urenregistratie-abonnement

Hier kun je de naam van de kalender waar de uren in komen te staan wijzigen, ook kun je de link zien waarop de kalender gebaseerd is (onder het veld: "Geabonneerd op"). Zorg ervoor dat deze link enkel en alleen bij jou bekend is.

Daarnaast kies je voor een interval om je kalender bij te werken (up-to-date brengen met alle tijdregistraties in Keeping), kies hier voor bijvoorbeeld: Elke week of Elke dag.

Zo zien de tijdregistraties eruit

Elke tijdregistratie krijgt zijn eigen evenement met zijn eigen details. In de titel vind je de projectnaam, projectcode, de taaknaam en de taakcode van de tijdregistratie. Tijdregistraties in je agenda zien er als volgt uit In de beschrijving van het evenement vind je de volgende details:

• Aantal uren geklokt (uu:mm:ss);
  • Klantnaam;
  • Een link naar de gekoppelde Integraties;
  • Een link naar de tijdregistratie.

Lees meer over de kalender-integratie met Keeping.