Kalenderintegratie

Tijdregistraties in Google Agenda

Om je tijdregistraties te koppelen aan je kalender heb je minimaal een Plus abonnement nodig.

Dit supportartikel gaat uit van de webversie van Google Agenda, te vinden op calendar.google.com.

Bekijk je tijdregistraties in je Google agenda

Open Keeping en ga naar Mijn uren. Dit is het overzicht 'mijn uren', klik hier op de iCal-abonnement-knop Onder het overzicht van je uren zie je aan de rechterkant, onderaan, de iCal-abonnement-knop.

Kopieer de kalender-integratielink

Via de rechtermuisknop van je computer of laptop kun je het linkadres van de kalender kopiëren.
Maak gebruik van de knop linkadres kopiëren
Klik op Linkadres kopiëren

LET OP: de link die je zojuist gekopieerd hebt is jouw persoonlijke uren-link. Zorg ervoor dat deze link alleen bij jou bekend is. Iedereen met deze link kan op dezelfde manier je uren in een agenda-applicatie importeren.

Open je Google agenda

Navigeer naar Andere agenda's toevoegen door te klikken op de grijze +-knop in Google agenda.
Het toevoegen van een nieuwe agenda in Google Agenda
Klik vervolgens op Abonneren op agenda.

Via URL abonneren

Omdat je gebruik maakt van een URL, navigeer je in de kolom naar het tussenkopje Via URL.
Het tussenkop om via URL te abonneren op een Google agenda

Plak de URL in het veld

Plak de link die je gekopieerd hebt in Keeping in het veld Agenda-URL.
Plak de url in het veld om de koppeling compleet te maken
Klik vervolgens op de knop Agenda toevoegen.

Je Keeping-tijdregistraties worden nu automatisch doorgestuurd naar je Google agenda. Google agenda vernieuwt de agenda 'elke paar uur' automatisch, je hoeft daar niets voor te doen.