Kalenderintegratie

Tijdregistraties in Outlook (desktopversie)

Om je tijdregistraties te koppelen aan je kalender heb je minimaal een Plus abonnement nodig.

Dit supportartikel gaat uit van de desktopversie van Outlook.

Bekijk je tijdregistraties in je Outlook (desktopversie) agenda

Open Keeping en ga naar Mijn uren. Dit is het overzicht 'mijn uren', klik hier op de iCal-abonnement-knop Onder het overzicht van je uren zie je aan de rechterkant, onderaan, de iCal-abonnement-knop.

Kopieer de kalender-integratielink

Via de rechtermuisknop van je computer of laptop kun je het linkadres van de kalender kopiëren.
Maak gebruik van de knop linkadres kopiëren
Klik op Linkadres kopiëren

LET OP: de link die je zojuist gekopieerd hebt is jouw persoonlijke uren-link. Zorg ervoor dat deze link alleen bij jou bekend is. Iedereen met deze link kan op dezelfde manier je uren in een agenda-applicatie importeren.

Open je Outlook agenda

In het menu klik je op Agenda toevoegenVan internet:
De knop om een nieuwe agenda toe te voegen aan Outlook agenda

Het gekopieerde linkadres plakken

Plak het linkadres dat je in Keeping gekopieerd hebt:
Vul de juiste gegevens in om op de agenda te abonneren
Klik vervolgens op OK.

Een succesvolle koppeling

Je ziet de tijdregistraties uit Keeping automatisch verschijnen in je agenda.
De melding die verschijnt zodra een koppeling gelukt is

Je Outlook (desktopversie) agenda is nu gekoppeld aan je Keeping-organisatie.