Organisaties

Gebruikersrollen

Keeping heeft vier verschillende gebruikersrollen.

Teamlid

Een teamlid kan uren registreren en rapporten van eigen uren bekijken.

Coördinator

Een coördinator heeft alle functies van een teamlid, en kan rapporten bekijken met informatie van alle teamleden, projecten, klanten en taken aanmaken of verwijderen. Ook kan een coördinator uren exporteren.

Beheerder

Een beheerder heeft alle functies van een coördinator, maar kan ook registraties van andere teamleden aanpassen of verwijderen.

Een beheerder kan ook (mits je een Plus-, Pro- of Enterprise-abonnement hebt) de integraties (zowel de facturatie- als projectmanagement-koppelingen) van de organisatie inzien en beheren. Ook heeft een beheerder toegang tot een groot deel van de organisatie-instellingen.

Organisatie-eigenaar

De organisatie-eigenaar (degene die oorspronkelijk de organisatie geregistreerd heeft) heeft alle functies van teamleden en beheerders, en kan daarnaast het abonnement van de organisatie beheren, de organisatienaam aanpassen en de organisatie verwijderen.

Toegangsniveau instellen

Het toegangsniveau van een teamlid kan worden ingesteld onder het kopje Algemene gegevens bij het bewerken en toevoegen van een teamlid. Bij een teamlid kun je jouw eigen toegangsniveau en de toegangsniveaus daar onder toevoegen. Het toevoegen van een hoger toegangsniveau dan van jezelf is niet mogelijk.

Hier pas je de instellingen voor het toegangsniveau van een teamlid aan

Overzicht

Een overzicht van de verschillende permissies per type gebruiker zijn in onderstaande tabel weergegeven per functionaliteit en onderwerp.

Functionaliteit Onderwerp Teamlid Coördinator Beheerder Organisatie-eigenaar
Mijn Account
Mijn uren
Eigen uren beheren
Uren van teamleden beheren *** ***
Controlespoor * *
Rapporten
Gebruikersrapport **
Alle rapporten
Facturatie
Team
Teambeheer
Verlonen
Organisatie
Algemeen
Workflow
Weergave
Integraties
Import
Export
Abonnement
Klanten
Beheer
Projecten
Beheer
Export
In/Uitschakelen
Taken
Beheer
Export
In/Uitschakelen

*Zowel een teamlid en coördinator kunnen enkel hun eigen controlespoor inzien.

**Het gebruikersrapport toont alleen de projecten waar voor het teamlid specifiek is aangegeven dat het teamlid rapporten mag zien van het betreffende project.

***Indien er gebruik wordt gemaakt van Teams, kan een teamlid of coördinator binnen een team de mogelijkheid krijgen om de uren van andere teamleden binnen dat team te bewerken.

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding