Organisatie verwijderen

Alleen een organisatie-eigenaar kan een organisatie verwijderen. Dit doe je als volgt: navigeer via Instellingen naar Organisatie. Klik op Deactiveer organisatienaam, en plan in voor verwijdering.

Met deze knop verwijder je je organisatie

Vervolgens kom je bij de gekoppelde organisaties in je accountoverzicht. Hier zie je wanneer je organisatie verwijderd wordt, en kan je dit (tot die datum) eventueel ongedaan maken.

Hier herstel je je organisatie

Let op! alle data binnen een organisatie gaat permanent verloren op het moment van verwijdering. Wil je deze data bewaren of exporteren naar een ander systeem, dan kun je een export maken van alle beschikbare data binnen je organisatie. Dit kun je doen door te navigeren naar het Import & Export-menu in de instellingen van je organisatie.