Salarisadministratie

Integreren met Employes

Om te koppelen met een salarisprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Employes-account vereist. Een eventueel benodigd Employes-abonnement is niet inbegrepen.

Met Keeping is het mogelijk om je organisatie te koppelen aan een (of meerdere) salarisadministratie(s) in Employes. Zo kun je gemakkelijk uren van medewerkers met een flexcontract doorsturen naar Employes.

Beginnen met Koppelen

Navigeer naar de integratie-instellingen van je Keeping-organisatie: De plek waar je kunt beginnnen met een salarisadministratie-koppeling (Te vinden onder InstellingenOrganisatieIntegraties)

Voer je Employes gegevens in

Nadat je drukt op de groene knop "Begin met koppelen" verschijnt een nieuw venster waar je jouw Employes-gegevens kan invullen om te koppelen met Keeping. Volg de instructies op de pagina om je API-token te vinden. Kopieer deze vervolgens in het veld "EMPLOYES API-TOKEN". Vul de juiste gegevens in om Keeping met Employes te koppelen (Vul je gegevens in en klik op Ga verder)

Kies het juiste bedrijf om te koppelen

Zodra de ingevoerde gegevens uit de vorige stap gecontroleerd zijn krijg je een nieuw scherm te zien. In dit nieuwe scherm kun je het bedrijf kiezen waarmee je Keeping koppelt. Kies het juiste bedrijf om te koppelen (Kies een bedrijf en klik op Ga verder)

Bekijk gekoppelde salarispakketten in Keeping

Nadat de koppeling is succesvol is afgerond kom je weer terug op de overzichtspagina van de integraties. Hier zie je de bedrijven die op dit moment gekoppeld zijn met Keeping. ![Overzicht van gekoppelde salarispakketten met Keeping][Keeping-overzicht-salarisintegraties]

Gefeliciteerd! Je Keeping-organisatie is nu gekoppeld aan je Employes-account. Je kunt nu werknemers met een flexcontract op basis van gewerkte uren in Keeping verlonen. Met een paar klikken zet je alle relevante gewerkte uren door naar Employes. Op de Employes-pagina lees je hier alles over.

Kan ik ook met meerdere bedrijven koppelen?

Je kunt op dezelfde manier meerdere bedrijven koppelen aan je Keeping-organisatie. Vervolgens bepaal je zelf naar welk bedrijf je welke uren doorstuurt.