Urenverantwoording is altijd overzichtelijk met Keeping

Uurtje factuurtje, een bekende kreet, maar dan moet je natuurlijk wel jouw urenregistratie op orde hebben. Als je als ondernemer aan het werk gaat voor jouw klant, is het essentieel om je gewerkte uren goed vast te leggen.

Creƫer overzicht met Keeping.

Dit overzicht is voor jou prettig, maar ook voor de klant. Toch wordt een belangrijke taak als urenverantwoording vaak uitgevoerd met een beperkt programma als Excel. Met de handige tool van Keeping registreer je jouw uren gemakkelijk en overzichtelijk.

Voordelen van een goede urenverantwoording:

  • Eerlijk met urenverantwoording = eerlijk met loon uitbetalen;
  • Inzicht in hoeveel tijd je aan iedere taak besteedt;
  • Hulp bij tijdmanagement, want je weet hoeveel je tijd nodig hebt voor jouw werkdag.

Het belang van urenverantwoording

In de eerste plaats is urenverantwoording belangrijk voor jezelf. Je wordt immers niet betaald als je jouw uren niet kunt verantwoorden aan de klant.

Voor jouw tijdmanagement kan urenverantwoording ook nieuwe inzichten bieden: je weet precies hoe lang je met bepaalde taken bezig bent, wat je weer kunt verwerken in jouw planning. Voor jouw klant is de urenverantwoording ook belangrijk. Allereerst voor het betalen van jouw factuur en in de tweede plaats ook als valide overzicht van jouw gewerkte uren.

Hoe ziet een goede tijdverantwoording eruit?

Er zijn verschillende manieren om jouw uren bij te houden. Je kunt het noteren met pen en papier of in een Excel bestand.

Echter in een tijd waar alles digitaal en flexibel toegankelijk moet zijn, zijn dit deze tools verre van ideaal. De gebruiksvriendelijke app van Keeping geeft het antwoord op de vraag naar flexibiliteit en overzichtelijke digitale urenregistratie. Dit is ontzettend handig als je veel onderweg bent voor jouw werk.

De voordelen van Keeping bij urenverantwoording

Wat zijn de voordelen van Keeping voor jouw urenverantwoording

  • Jouw urenverantwoording altijd bij de hand met de flexibele app;
  • Per project heb je jouw urenverantwoording op orde;
  • Overzichtelijke weergave van jouw tijdverantwoording.

Keeping biedt dus voordelen voor flexibiliteit, structuur en overzicht als het gaat om urenverantwoording. Hierdoor wordt het registreren van jouw uren gemakkelijk en kun je meer tijd besteden aan jouw werk. Tevens is Keeping gratis voor twee gebruikers per account, ideaal voor ZZP'ers.

Wees zeker van je urenverantwoording.

Verantwoord met Keeping.

Keeping is en blijft altijd gratis te gebruiken voor de eerste 2 gebruikers in jouw organisatie.