Gemakkelijke urenverantwoording

Urenverantwoording is altijd overzichtelijk met Keeping

Als je als ondernemer aan het werk gaat voor jouw klant, is het essentieel om je gewerkte uren goed vast te leggen. Uurtje factuurtje, een bekende kreet, maar dan moet je natuurlijk wel jouw urenregistratie op orde hebben.

Ben je zzp'er? Dan kan je Keeping Gratis gebruiken.
Voorbeeld van urenregistratie op een specifieke via de website Poppetje dat iets aanwijst op de computer

Meerdere raakvlakken

Het belang van urenverantwoording

In de eerste plaats is urenverantwoording belangrijk voor jezelf. Je wordt immers niet betaald als je jouw uren niet kunt verantwoorden aan de klant. Voor je klanten is de urenverantwoording ook belangrijk. Allereerst voor het betalen van jouw factuur en in de tweede plaats ook als valide overzicht van de gewerkte uren. Voor je tijdmanagement kan urenverantwoording ook nieuwe inzichten bieden: je weet precies hoe lang je met bepaalde taken bezig bent, wat je weer kunt verwerken in je (toekomstige) planning.

  • Eerlijk met urenverantwoording; Eerlijk met betalen.
  • Inzicht in taken en projecten; Zien hoeveel tijd je besteedt aan welke klant.
  • Weten hoeveel je tijd nodig hebt voor jouw projecten. Rapporten downloaden in PDF-, Excel- of CSV-formaat.
Overzicht van urenregistratie specifiek ingesteld op uren per taak Grafisch personage die de hoofdafbeelding ondersteunt
De Android urenregistratie-app van Keeping

Uren-app

Hoe ziet een goede tijdverantwoording eruit?

Er zijn verschillende manieren om jouw uren bij te houden. Je kunt het noteren met pen en papier of in een Microsoft Excel-bestand. Echter in een tijd waar alles digitaal en flexibel toegankelijk moet zijn, zijn dit deze tools verre van ideaal. Onze urenregistratie-app geeft het antwoord op de vraag naar flexibiliteit en overzichtelijke digitale urenregistratie. Ontzettend handig als je wel eens onderweg bent voor je werk.

Wees zeker van je urenverantwoording

Regel het met Keeping.

Stopwatch om uren te klokken illustratie