Correcte urenverantwoording voor en door accountants

Als accountant houd je je bezig met de verantwoording van de geldstroom binnen een organisatie.

Verantwoord je uren

Wat dacht je van de accountability van de werktijden binnen je eigen organisatie? Met een precieze werktijdenregistratie zijn de werktijden binnen jouw bedrijf of aan een klant project eenvoudig te verantwoorden. Als zelfstandig accountant of als werknemer van een accountantskantoor gebruik je daarom Keeping:

  • Nauwkeurigheid is erg belangrijk in jouw vakgebied;
  • Jij moet verantwoording afleggen aan jouw werkgever;
  • Jouw gewerkte uren moeten ook betaald worden.

Keeping is eenvoudig in gebruik, probeer het gratis uit voor jouw urenregistratie

Nauwkeurigheid, belangrijk voor elke accountant

Als accountant doe je precies en exact werk. Nauwkeurigheid is essentieel, een klein foutje kan grote gevolgen hebben. Net als bij jouw werkzaamheden is het van belang dat de urenregistratie ook nauwkeurig verloopt. Wanneer de urenregistratie niet goed gaat, loopt het bedrijf geld mis of brengt het bedrijf te veel in rekening.

Projectmatig je uren rapporteren

Werk je bij een accountantskantoor? Voor jouw werkgever is het dan ook van belang inzicht te hebben in jouw gewerkte uren. Ook wanneer je met collega’s aan projecten werkt, is het handig om de urenregistratie op te delen per project of taak. Zo is overzichtelijk hoeveel uren iedereen aan het project besteedt. Met andere systemen zoals Excel is dit niet zo flexibel en minder overzichtelijk. Ook als zelfstandig accountant kun je natuurlijk gemakkelijk projectmatig je uren registreren met Keeping.

Krijg je uren betaald als zelfstandig accountant

Je urenverantwoording houd je gemakkelijk op orde met Keeping. Zo kun je per klant inzichtelijk maken hoeveel tijd je aan iedere taak besteedt.

Indien de klant een overzicht van de werktijden opvraagt, is dit eenvoudig aantoonbaar en te verantwoorden met behulp van de urenregistratie van Keeping. Met de app van Keeping heb je jouw werktijden altijd bij de hand. Zo kun je dus gemakkelijk jouw werktijden registreren, terwijl je bijvoorbeeld onderweg bent of een dag thuis werkt.

Ontdek Keeping voor jouw uren

Verantwoording, rapportage en inzicht in je uren, gemakkelijk met Keeping.

Keeping is en blijft altijd gratis te gebruiken voor de eerste 2 gebruikers in jouw organisatie.