Voor en door accountants

Correcte urenverantwoording

Als accountant houd je je bezig met de verantwoording van de geldstroom binnen een organisatie. Wat dacht je van de accountability van de werktijden binnen je eigen organisatie?

Met een precieze werktijdenregistratie zijn de werktijden binnen jouw bedrijf of aan een klant project eenvoudig te verantwoorden. Als accountant gebruik je daarom Keeping.

  • Nauwkeurigheid is erg belangrijk in jouw vakgebied;
  • Jij moet verantwoording afleggen aan jouw werkgever;
  • Jouw gewerkte uren moeten ook betaald worden.
Overzicht van uren die op een specifieke dag geregistreerd zijn in de webversie van Keeping
De tijdkaart met uren per minuut in Keeping invoeren
Een voorbeeld van het teamoverzicht van Doorn Consultancy

Essentie van uren

Nauwkeurige urenverantwoording

Als accountant doe je precies en exact werk.

Nauwkeurigheid is belangrijk voor elke accountant en voor urenverantwoording, een klein foutje kan grote gevolgen hebben. Net als bij jouw werkzaamheden is het van belang dat de urenregistratie ook nauwkeurig verloopt. Wanneer de urenregistratie niet goed gaat, loopt het bedrijf geld mis of brengt het bedrijf te veel in rekening.

Projectmatig je uren rapporteren

Werk je bij een accountantskantoor? Voor jouw werkgever is het dan ook van belang inzicht te hebben in jouw gewerkte uren.

Ook wanneer je met collega’s aan projecten werkt, is het handig om de urenregistratie op te delen per project of taak. Zo is overzichtelijk hoeveel uren iedereen aan het project besteedt. Met andere systemen zoals urenregistratie in Excel is dit niet zo flexibel en minder overzichtelijk. Ook als zelfstandig accountant kun je natuurlijk gemakkelijk projectmatig je uren registreren met Keeping.

De urenregistratie iPhone-app van Keeping

Verantwoording

Krijg je uren betaald als zelfstandig accountant

Je urenverantwoording houd je gemakkelijk op orde met Keeping. Zo kun je per klant inzichtelijk maken hoeveel tijd je aan iedere taak besteedt. Indien de klant een overzicht van de werktijden opvraagt, is dit eenvoudig aantoonbaar en te verantwoorden met behulp van de urenregistratie van Keeping.

Met de urenregistratie-app van Keeping heb je jouw werktijden altijd bij de hand. Zo kun je dus gemakkelijk jouw werktijden registreren, terwijl je bijvoorbeeld onderweg bent of een dag thuis werkt.

Ontdek Keeping voor jouw uren

Verantwoording, rapportage en inzichten, nu gemakkelijk met Keeping

Stopwatch om uren te klokken illustratie