Ontdek Keeping

Urenregistratie in Excel kan simpeler, overzichtelijker en gratis.

Het bijhouden van je uren maakt inzichtelijk hoeveel tijd je hebt besteed aan jouw werk, maar het zorgt er ook voor dat jouw salaris op een eerlijke manier wordt betaald. Veel zzp'ers gebruiken Excel voor het bijhouden van de uren. Maar ook veel ondernemers laten hun personeel gewerkte uren bijhouden in Excel.

Ben je zzp'er? Dan kan je Keeping Gratis gebruiken.
Voorbeeld van urenregistratie op een specifieke via de website Poppetje dat iets aanwijst op de computer

Beginnend gemak

Excel, een goede keuze?

Excel wordt vaak gebruikt uit puur gemak, maar is dat een goede keuze? Als je voor jouw werk gaat nadenken over hoe je jouw werktijden zou vastleggen, zijn er veel mogelijkheden. Indien je een Microsoft Office pakket op jouw computer hebt geïnstalleerd, is dat een makkelijke oplossing.

Je hebt het immers al in huis, dus je hoeft niet te investeren in een nieuw systeem. Als je al bekend bent met functies van Excel, dan hoef je je ook niet te verdiepen in een nieuw systeem met allerlei nieuwe functies.

Maar ook

Drie nadelen van je gewerkte uren bijhouden in Excel

Op het eerste gezicht lijkt Excel dé manier om gratis je uren te registreren. Maar werkt Excel nou echt zo prettig?

  • Vroeg of laat ga je het overzicht verliezen wanneer je allemaal verschillende Excel-bestanden of tabbladen hebt voor je projecten, taken of personeel;
  • Een Excel-bestand is niet zo flexibel. Dat wil zeggen, als je veel onderweg bent heb je niet gemakkelijk toegang tot jouw urenverantwoording;
  • Je weet niet of het bestand voldoet aan de voorwaarden van de Belastingdienst. Dit is wel belangrijk, omdat de hoeveelheid belasting die je betaalt, (o.a.) afhangt van de hoeveelheid uren die je hebt gewerkt. Wel zo handig dus om jouw gewerkte uren goed te bij te houden.

We nodigen je uit om ook Keeping gratis uit te proberen.

Je kunt Keeping gratis gebruiken met één persoon. Zo kun je zelf je oordeel vellen over ons platform. We zijn erg benieuwd naar je mening.

Een nieuwe manier voor urenregistratie

Verbeter je urenadministratie met Keeping.

Stopwatch om uren te klokken illustratie