Urenregistratie in Excel kan simpeler, overzichtelijker en gratis.

Urenverantwoording is een belangrijke taak voor jouw werkzaamheden.

Uren bijhouden met Excel of Keeping

Het bijhouden van je uren maakt inzichtelijk hoeveel tijd je hebt besteed aan jouw werk, maar het zorgt er ook voor dat jouw salaris op een eerlijke manier wordt betaald. Veel ZZP’ers gebruiken Excel voor het bijhouden van de uren. Maar ook veel ondernemers laten hun personeel gewerkte uren bijhouden in Excel. Dat kan veel simpeler! Drie redenen waarom je beter Keeping kunt gebruiken in plaats van Excel:

  • Met Keeping kun je altijd en overal gemakkelijk je uren bijhouden;
  • Op de seconde nauwkeurig direct je uren registreren;
  • Een helder en makkelijk overzicht per project, taak en dag.

Probeer nu onze manier van urenregistratie, de Keeping applicatie.
Gratis voor de eerste twee gebruikers.

Excel wordt vaak gebruik uit puur gemak, maar is dat een goede keuze?

Als je voor jouw werk gaat nadenken over hoe je jouw werktijden zou vastleggen, zijn er veel mogelijkheden. Indien je een Microsoft Office pakket op jouw computer hebt geïnstalleerd, is dat een makkelijke oplossing.

Je hebt het immers al in huis, dus je hoeft niet te investeren in een nieuw systeem. Als je al bekend bent met functies van Excel, dan hoef je je ook niet te verdiepen in een nieuw systeem met allerlei nieuwe functies.

Drie nadelen van je gewerkte uren bijhouden in Excel

Op het eerste gezicht lijkt Excel dé manier om gratis je uren te registreren.
Maar werkt Excel nou echt zo prettig?

  • Vroeg of laat ga je het overzicht verliezen wanneer je allemaal verschillende Excel-bestanden of tabbladen hebt voor je projecten, taken of personeel;
  • Een Excel-bestand is niet zo flexibel. Dat wil zeggen, als je veel onderweg bent heb je niet gemakkelijk toegang tot jouw urenverantwoording;
  • Je weet niet of het bestand voldoet aan de voorwaarden van de Belastingdienst. Dit is wel belangrijk, omdat de hoeveelheid belasting die je betaalt, (o.a.) afhangt van de hoeveelheid uren die je hebt gewerkt. Wel zo handig dus om jouw gewerkte uren goed te bij te houden.

Om deze redenen hebben wij in ieder geval een gratis template voor je ontwikkeld. Deze kun je hieronder gratis downloaden. Hiermee heb je in ieder geval een goed overzicht.

We nodigen je uit om ook Keeping uit te proberen. Je kunt Keeping gratis gebruiken voor de eerste twee gebruikers in je organisatie. Zo kun je zelf je oordeel vellen over ons platform. We zijn erg benieuwd naar je mening.

Excel-template Registreer

Het gratis, betere alternatief voor Excel: Keeping!

Met de Keeping urenregistratie tool heb je geen last van de drie genoemde nadelen. Keeping is een flexibele en overzichtelijke oplossing om jouw gewerkte uren bij te houden. Met Keeping kun je waar en wanneer je maar wilt van minuut tot minuut jouw werktijden registreren. De app is overzichtelijk en handig in gebruik.

  • Overzichtelijk: jouw urenregistratie overzichtelijk in beeld;
  • Flexibel: met de app kun je eenvoudig jouw werktijden aanpassen;
  • Projectmatig: jouw uren zijn geregistreerd per project, per taak en per opdrachtgever.

Verbeter de administratie van je uren

Keeping is gratis te gebruiken voor de eerste twee gebruikers (geschikt voor ZZP’ers).
Probeer Keeping in plaats van urenregistratie in Excel!

Keeping is en blijft altijd gratis te gebruiken voor de eerste 2 gebruikers in jouw organisatie.