Nieuw: label-functionaliteit. Nog meer diepgang in je urenadministratie

Met de projecten en taken van Keeping kun je veel structuur aanbrengen in je urenadministratie. Met de nieuwe labels-functionaliteit heb je nog meer flexibiliteit en kun je nog meer detail toevoegen aan je urenadministratie.

De labels-functionaliteit

Met de nieuwe labels-functionaliteit kun je aan iedere tijdregistratie één of meerdere labels toekennen. Dit is erg handig wanneer je één tijdregistratie wilt koppelen aan meerdere zaken die je wilt bijhouden. Denk bijvoorbeeld aan het label "WBSO", waar je geen specifieke taak of project voor hebt aangemaakt. Waar je voorheen bijvoorbeeld werkte met één WBSO-taak, kun je nu eenvoudig standaard het label "WBSO" koppelen aan een taak, zoals "Research". Omdat tags project- en taakoverstijgend zijn kun je meerdere taken en/of projecten inzichtelijk maken voor verschillende labels.

Nieuwe tijdregistratie starten met labels

Werken in projectvorm, of niet?

De labels-functionaliteit is voor iedere organisatie of team te gebruiken met een Pro abonnement. Werk je met projecten en taken? Dan kunnen labels gebruikt worden om meer detail aan te brengen in de tijdregistraties. Wanneer jij of je organisatie niet werkt in projectvorm, maar wanneer je wel meer structuur wilt krijgen in het bijhouden van de uren, kan er gewerkt ook worden met labels. Hoe je Keeping ook inricht: labels geven flexibiliteit en zijn universeel.

Eenvoudig aanmaken

Je kan eenvoudig nieuwe labels aanmaken. Daarnaast kun je per project en/of taak gemakkelijk standaard labels koppelen zodat deze altijd automatisch worden toegevoegd bij een tijdregistratie.

Eenvoudig labels aanmaken

De voordelen van het gebruiken van labels

  • Dieper inzoomen op projecten of taken; Een fijnere specificatie van de uren.
  • Project- en taakoverstijgend inzetbaar; Meer inzicht in niet project- of taakgebonden uren.

Begin vandaag nog met het eenvoudig bijhouden van uren en bespaar tijd. Meld je aan bij Keeping en maak de eerste 14 dagen gratis gebruik van het Plus- of Pro-abonnement.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie