Now fully available in English

Veel bedrijven werken steeds internationaler, bedrijfssoftware moet dit niet in de weg staan. Onze apps waren daarom al een tijdje beschikbaar in het Engels, nu volgt ook de webapplicatie. Keeping is daarom vanaf nu helemaal beschikbaar in zowel Nederlands als Engels. Elke collega kan zelf Nederlands of Engels als taal instellen.

Zowel de webapplicatie, de browser-extensies als de mobiele apps zijn nu in het Nederlands én Engels beschikbaar.

We ontvingen veel e-mails met de wens om de webapplicatie naar het Engels te vertalen, zodat ook jullie Engelssprekende collega's gebruik kunnen maken van Keeping. Vanaf nu kan dat zonder beperkingen!

Om je taal te veranderen naar het Engels ga je naar Mijn account via het openklapmenu rechtsbovenin. Onder Taal aanpassen pas je vervolgens eenvoudig de taal aan. Hier pas je de taal van Keeping aan

De browser-extensies en de mobiele apps ondersteunen al een tijdje de Engelse taal. Zij nemen automatisch de systeemtaal over. Deze nieuwe instelling is dan ook bedoeld voor de webapplicatie en de mobiele website, niet de browser-extensies of de mobiele apps. Die blijven zoals voorheen de systeemtaal overnemen. Wil je dat de webapplicatie dit ook doet? Selecteer dan "Gebruik de taal van mijn besturingssysteem".

Je kan nu ook een uitnodiging versturen in beide talen. Dus wil je graag een nieuwe collega toevoegen aan je Keeping-omgeving, maar spreekt deze collega geen Nederlands? Ga dan naar Teamlid uitnodigen en vouw Geavanceerd open om vervolgens de taal van de uitnodiging te wijzigen. Verstuur een uitnodiging in een andere taal

Lees meer over het aanpassen van de taal in de webapplicatie. De ondersteuningsartikelen en website zijn voorlopig alleen in het Nederlands beschikbaar. Toch een andere taal? Gebruik Google Translate vanuit je browser.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie