Taal van Keeping aanpassen

Je kan gemakkelijk de taal van Keeping aanpassen. De mogelijkheid hiervoor vind je onder Mijn account via het openklapmenu rechtsbovenin. Onder het kopje Taal aanpassen kan je dit vervolgens aanpassen aan je voorkeuren. Hier pas je de taal van Keeping aan

Deze taal-instelling geldt voor de webapplicatie op keeping.nl. Bij de mobiele apps en de browser-extensies wordt de systeemtaal altijd overgenomen. Wil je dat de webapplicatie ook de systeemtaal overneemt? Selecteer dan "Gebruik de taal van mijn bestuuringsysteem".

De talen die Keeping ondersteunt zijn op dit moment:

• Nederlands
  • Engels (met spelling en datumweergave zoals in Groot-BrittanniĆ«)

Dit geldt voor al onze applicaties: webapplicatie, mobiele apps en browserextensies.