Update: Ons nieuwe pro-abonnement

Wist je dat we sinds kort een Pro-abonnement hebben? Dit is een nieuw abonnement speciaal voor grotere organisaties. Met dit abonnement breid je Keeping uit met functies zoals labels (tags), teams, uren goedkeuren, gedetailleerde tarieven, gebeurtenissen log en een uitgebreid budgettenrapport..

De afgelopen jaren merkten we dat wanneer teams groter worden, er andere eisen gesteld worden aan Keeping. Daarom hebben we recent het Pro-abonnement geïntroduceerd. Het Pro-abonnement is geschikt voor teams, organisaties of bedrijven en bevat extra nieuwe functies ten opzichte van het Plus-abonnement, die handig zijn wanneer een organisatie wat groter is. Een aantal van deze functies worden in dit artikel toegelicht.

Teams

Wanneer een team groter wordt kan het handig zijn om teamleden of personeel te groeperen. Dit zorgt voor meer overzicht binnen Keeping, maar ook biedt het de mogelijkheid om als een "batch"-actie een heel team in één keer te koppelen aan een project. Dit scheelt werk, omdat je teamleden niet meer individueel hoeft te koppelen aan een project.

In de overzichten van teamleden staat ook duidelijk vermeld aan welke teams zij gekoppeld zijn. Zo zie je altijd in één oogopslag binnen welke teams je personeel werkt.

Teams binnen project instellingen Instellingen van teams binnen een project
Teams binnen teamleden pagina Weergave van teams binnen de teamleden pagina

Uren indienen en goedkeuren

Bij veel organisaties is het gangbaar om uren te kunnen goedkeuren, voordat deze naar de salarisadministratie gaan. Als manager of leidinggevende kun je eenvoudig de uren van je team goed- of afkeuren. Mocht het nodig zijn, dan kan je deze voorzien van een melding voor het personeelslid..

Wanneer je als team- of personeelslid de uren gaat indienen, kun je deze eerst opslaan als concept. Op deze manier kun je op je gemak de ingediende uren selecteren en aanpassen totdat deze definitief ingestuurd worden.

Uren selecteren om in te dienen Uren indienen als personeelslid
Uren controleren als manager of leidinggevende Uren goedkeuren als manager of leidinggevende

Vergrendelen van ingediende uren

De urenadministratie moet van je bedrijf sluitend zijn; daarom worden ingediende uren vergrendeld. Deze zijn dus niet meer aan te passen door een teamlid. Op deze manier klopt de urenadministratie altijd met de uren die ingediend zijn voor uitbetaling.

Tijdregistraties blokkeren

Het is niet altijd wenselijk dat tijdregistraties ten alle tijden aan te passen zijn. Daarom kan er ingesteld worden dat tijdregistraties maximaal een aantal weken in het verleden aangepast kunnen worden.

Budgettenrapport

Bij Keeping draait het allemaal om uren, maar om goed overzicht te houden van bijvoorbeeld de projectvoortgang, kan het handig zijn om deze uren uit te drukken in een budget. Met het budgettenrapport kun je op basis van de ingestelde tarieven een duidelijk beeld krijgen van de (fictieve) omzet. Er kan onderscheid gemaakt worden in directe en indirecte uren, zodat er duidelijk inzicht verkregen kan worden in de efficiëntie van een teamlid. Tevens is het mogelijk om mutaties in het tarief toe te voegen, zodat er wordt gerekend met het tarief dat van kracht was in een bepaalde periode.

Budgettenrapport

Andere voordelen van het Pro-abonnement

  • Eenvoudig labels (tags) toevoegen aan registraties en cross klant- project- en taak rapportages inzien.
  • Eenvoudig tarieven beheren per klant, project en taak, met mutaties in het verleden.
  • Inzicht in gebeurtenissen via de gebeurtenissen log.
  • Eenvoudig inloggen zonder wachtwoord met Single Sign-On identity provider van Okta.

Begin vandaag nog met het eenvoudig bijhouden van uren en bespaar tijd. Meld je aan bij Keeping en maak de eerste 14 dagen gratis gebruik van het Pro-abonnement.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie