Koppel met Nmbrs en betaal je personeel nauwkeurig uit

Vanaf vandaag kun je urenregistratie uit Keeping met een paar klikken doorsturen naar de juiste medewerkers in Nmbrs voor een gemakkelijke en vloeiende uitbetaling.

Koppel salarissoftware Nmbrs direct met Keeping en gewerkte uren

Om te koppelen met salarissoftware heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Nmbrs-account vereist. Een benodigd Nmbrs-abonnement is niet inbegrepen.

Wat is Nmbrs?

Nmbrs is software voor HR- en salarisadministratie-gerelateerde onderdelen van je bedrijf. Met Nmbrs kun je online taken uitvoeren zoals het uitbetalen van personeel. Daarnaast beschikt Nmbrs over verschillende andere HR-gerelateerde mogelijkheden.

Keeping urenregistratie combineren met Nmbrs salarisadministratie

Voor werknemers die op basis van gewerkte uren worden uitbetaald is het nu mogelijk om met een paar klikken gemakkelijk je uren door te sturen naar Nmbrs salarisadministratiesoftware.

Je koppelt eenmalig via de instellingen Keeping aan je Nmbrs-organisatie en daarna kun je via je teamoverzicht in Keeping kiezen voor het verlonen van medewerkers. Keeping haalt vervolgens op basis van je teamleden in Keeping de juiste personen uit je organisatie in Nmbrs op.

Vervolgen matchen we deze personen op basis van de namen aan elkaar. Zo zie je welke teamleden uitbetaald kunnen worden voor welke periode en voor hoeveel gewerkte uren. Daarna ga je in een paar klikken door naar je Nmbrs-omgeving waar je een loonstrook kan genereren en verzenden.

Wanneer gebruik je de Nmbrs-koppeling met Keeping?

De Nmbrs-koppeling met Keeping kun je het beste alleen gebruiken als je personeel verloont op basis van gewerkte uren. Dat wil zeggen dat deze werknemers in Nmbrs aangemerkt staan om uitbetaald te worden op basis van bruto/netto uursalaris. Deze werknemers verschijnen in Keeping onder verlonen als medewerkers met een "Flexcontract".

Werknemers met een ander type contract zijn voor de huidige koppeling met Nmbrs voorlopig buiten beschouwing gelaten.

Na Nmbrs volgt ook een koppeling met Employes!

Een tijdje terug hebben we al aangekondigd dat we aan het kijken waren naar een mogelijke koppeling met Employes, deze bevindt zich in de afrondende fase en zal binnenkort ook beschikbaar worden gemaakt!

Ook Nmbrs en Keeping koppelen?

Probeer Keeping Plus de eerste 14 dagen gratis.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie