Snel op weg met Keeping

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om de eerste ervaring die jij met Keeping hebt, te verbeteren. Eerder kon je direct starten met het bijhouden van uren, maar moest je zelf uitzoeken hoe je bijvoorbeeld projecten, taken en klanten moest instellen. Dit kon beter, vonden wij!

Keeping is uitgebreid met een handige introductie!

Gepersonaliseerde introductie

Binnen de introductie is één van de eerste vragen in welke branche je werkzaam bent. Als ontwikkelaar vinden wij dit uiteraard interessant om te weten, maar binnen de introductie zijn de voorbeelden die worden gegeven afgestemd op de branche waarin jij werkt. Wij hopen op deze manier goed te kunnen communiceren hoe jij Keeping kunt gebruiken.

Er zijn geen verrassingen,
je ziet precies hoe je straks uren gaat registreren.

Je ziet hoe jij uren gaat registreren

Naast de gepersonaliseerde voorbeelden, bevat de introductie een abstracte weergave van hoe uren worden ingevoerd. Gedurende de introductie maak je namelijk keuzes, zoals wel of geen projecten gebruiken, of op welke manier je uren wilt invoeren.

De abstracte weergave verandert mee met de keuzes die je hebt gemaakt, zodat je duidelijk ziet wat je eigenlijk hebt gekozen. Daarnaast staat per keuze duidelijk uitgelegd wat je kiest, en waarom een bepaalde optie handig is voor jou.

Wordt wegwijs met de handige introductie.

Geen verrassingen

Wanneer je klaar bent met de introductie, heb je Keeping naar wens ingesteld, en ben je bekend met een deel van de mogelijkheden die Keeping allemaal biedt. Daarnaast weet je precies op welke wijze je uren gaat invoeren, dus er zijn geen verrassingen zodra je Keeping echt gaat gebruiken.

Wil je toch op een andere wijze uren invoeren? Of taken en/of projecten aanpassen? Dit kan uiteraard nog steeds binnen de instellingen van Keeping, die binnenkort ook verbeterd wordt.

Ook simpel uren bijhouden?

Keeping is een compleet urenregistratiepakket, en altijd gratis voor de ZZP'er! Ervaar het gemak van moeiteloze tijdregistratie zelf.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie