Integreer met Employes voor gemakkelijke salarisadministratie

Gebruik je urenregistratie uit Keeping om werknemers gemakkelijk en precies uit te betalen. Je stuurt in een paar klikken de juiste uren door naar de juiste personen in Employes.

Voer salarisadministratie gemakkelijk met Employes en Keeping

Om te koppelen met salarissoftware heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Employes-account vereist. Een benodigd Employes-abonnement is niet inbegrepen.

Wat is Employes?

Employes is een onderneming van Nederlandse bodem die software maakt voor salarisadministratie en HR. Employes groeit mee met jouw bedrijf en blijft gemakkelijk in gebruik, daarom is het geschikt voor zowel de kleine ondernemer als het MKB. Daarnaast beschikt de software van Employes over een bijzonder fijne gebruikservaring.

Gebruik je urenregistratie als basis voor het uitbetalen van personeel

Werknemers die per uur worden uitbetaald hebben altijd al behoefte aan een goede urenregistratie, zo bepaalt men immers hoeveel salaris uitbetaald wordt binnen een periode. Nu kan je diezelfde urenregistratie uit Keeping gebruiken en direct doorsturen naar Employes om nauwkeurig en gemakkelijk te registreren hoeveel uren gewerkt zijn en op basis daarvan een salarisstrook maken.

Employes kun je eenmalig via de instellingen koppelen aan je Keeping-organisatie en vervolgens kun je in het teamoverzicht kiezen voor het verlonen van personeel. De namen van je Keeping-teamleden worden gebruikt om automatisch de juiste personen uit Employes op te halen.

Daarna matchen we de opgehaalde namen uit Employes met je Keeping-teamleden om automatisch de goede urenselecties te maken voor elke medewerker. Zo kan je zien welke teamleden hoeveel uren hebben gewerkt in een specifieke periode alvorens je de uren doorstuurt naar Employes. Met een paar klikken stuur je alles door en kan je in Employes een loonstrook maken.

Welke werknemers kun je verlonen?

De Employes-koppeling is alleen geschikt voor personeel dat uitbetaald wordt op basis van gewerkte uren. Dat zijn bijvoorbeeld oproepkrachten. Deze medewerkers met een geschikt contracttype verschijnen in Keeping met de vermelding Flexcontract.

Werknemers met een ander type contract zijn voor de huidige koppeling met Employes voorlopig buiten beschouwing gelaten.

Employes en Keeping koppelen?

Probeer Keeping Plus de eerste 14 dagen gratis.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie