Vol vertrouwen het nieuwe jaar in

Het begin van een nieuw jaar betekent een nieuwe kans om de kwaliteit van je urenadministratie naar een hoger niveau te tillen. Of je net begint als ondernemer, of dat je al een tijdje bezig bent, maakt niet uit.

Urenregistratie door en voor ondernemers

Zorg er met Keeping voor dat je altijd een nauwkeurige verantwoording hebt van gemaakte uren. Dit is in verschillende opzichten handig. Met een nauwkeurige urenadministratie kun je preciezer factureren en budgetteren. Omdat je alle data van uren uit voorgaande projecten tot je beschikking hebt kun je snel terugzien hoe lang je over een soortgelijk project doet. Dit helpt je bij het inschatten van benodigde uren zodra je een nieuw project aan het inplannen bent. Bovendien ondervind je hier voordeel van als je van plan bent om aanspraak te maken op startersaftrek bij de belastingdienst.

Ten slotte helpt Keeping je bij bij het inzichtelijk maken van de verdeling tussen taken en projecten (en eventueel werknemers) in je organisatie. Overzichten per taak binnen een project, of juist overzichten per project verdeeld in een specifieke periode zijn handig bij het bepalen van effectiviteit en efficiëntie van je werkwijze. Een extra onderverdeling per taak/werknemer geeft nog diepgaandere inzichten om betere voorspellingen te maken op basis van het verleden.

Inzichtelijke data is waardevol, zo leer je in het nieuwe jaar meer over jezelf, je personeel en je onderneming.

Daarnaast is het hebben van een correcte urenadministratie erg handig voor je algemene bedrijfsadministratie. Zo creëer je gaandeweg een berg met unieke data van urenregistratie binnen jouw onderneming. Gebruik dit om terug te blikken op een jaar of een specifieke periode in dat jaar. Vergelijk perioden en projecten met elkaar en probeer te ontdekken hoe je jouw werkwijze kunt optimaliseren om een betere bedrijfsvoering te realiseren.

Ga vol vertrouwen het nieuwe jaar in en begin vandaag nog met Keeping, of introduceer Keeping juist bij een collega, medeondernemer of vriend(in).

Wij hebben zin in het nieuwe jaar

Voor Keeping staat veel op de planning in het nieuwe jaar. Zo zijn we, zonder direct alles te verklappen, van plan om extra functies toe te voegen zodat jij een nog betere urenadministratie kunt voeren binnen je onderneming. Je hoort hier de komende maanden meer over!

Het Keeping-team wenst je een succesvol 2019!

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie