Abonnementen

Automatische archivering overtollige gebruikers bij gratis variant

Gebruikers boven de toegestane hoeveelheid van van de gratis variant worden automatisch gearchiveerd.

Deze informatie geldt voor organisaties die meer dan 1 gebruiker hebben en vervolgens hum abonnement opzeggen en de gratis variant gaan gebruiken.

Automatische archivering

Heb je meer dan 1 gebruiker in je organisatie, en kies je ervoor om terug te gaan naar de gratis variant? Dan worden de overige gebruikers na 14 dagen automatisch gearchiveerd. Zij kunnen vanaf dat moment dan niet meer inloggen.

De organisatie-eigenaar zal een e-mail ontvangen, om te bevestigen dat het automatisch archiveren heeft plaatsgevonden.

De organisatie-eigenaar wordt nooit gearchiveerd.

Zelf archiveren

Je kan er altijd voor kiezen om zelf gebruikers te achiveren, zodat jij selecteert wie gearchvieerd wordt en wie niet. Je hebt daarmee ook zelf de controle over het moment dat iemand niet meer bij de Keeping-omgeving van jouw organisatie kan.

Gebruikers activeren

De gebruikers kunnen op elk moment weer geactiveerd worden door over te stappen op een abonnement, bijvoorbeeld ons Plus-abonnement.