Abonnementen

Wat is het Standaard-abonnement?

Op 4 september 2019 hebben we het Standaard-abonnement uitgefaseerd.

Het Standaard abonnement bood je de mogelijkheid om extra gebruikers toe te voegen aan je organisatie voor € 9,40 gebruiker/maand (maandelijks abonnement) of € 8,- gebruiker/maand (jaarlijks abonnement) vanaf de derde gebruiker. Dit abonnement werd geintroduceerd direct na het einde van de bèta in Keeping. Verder zijn de functies gelijk aan de huidige Gratis variant, met als toevoeging het controlespoor.

Huidige gebruikers kunnen dit abonnement blijven gebruiken. Gebruikers die eerder deelname aan de bèta, kunnen nog voor dit abonnement kiezen.

Heb je nog het Standaard-abonnement én 8 of meer gebruikers in je organisatie? Dan is er geen reden om niet te upgraden naar het Plus-abonnement. Je krijgt in dit geval meer mogelijkheden tegen een lager abonnementstarief. Voor 7 gebruikers of minder, is dit abonnement slechts iets voordeliger dan Plus.

We tellen alleen actieve gebruikers

Je betaalt alleen voor actieve gebruikers volgens ons eerlijke prijsmodel. Dit wordt helemaal automatisch bijgehouden, zo betaal je nooit teveel. Er moeten dus minstens 3 gebruikers actief zijn, anders is het Standaard-abonnement helemaal gratis.

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding