Het is ook aan te raden om vooraf even de prijzen-pagina te bekijken.

Let op: zorg ervoor dat je ingelogd bent als de organisatie-eigenaar, dit is de enige gebruiker in de organisatie die instellingen voor abonnementen kan aanpassen.

Eerlijk prijsmodel

Je hebt Keeping uitgeprobeerd en je wilt nu graag een abonnement kiezen om je urenregistratie naar een hoger niveau te tillen. Bij Keeping zijn we transparant over hoe wij het abonnementensysteem hebben ontwikkeld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We maken bij Keeping gebruik van een eerlijk prijsmodel, dat wil zeggen dat je in principe alleen betaalt voor wat je echt gebruikt.

Op deze pagina vind je informatie over het prijsmodel dat we bij Keeping hanteren, hoe dit is opgebouwd en wat de voordelen van dit prijsmodel zijn ten opzichte van andere prijsmodellen.

Rekenvoorbeeld

In het onderstaande rekenvoorbeeld nemen we een organisatie van 30 gebruikers groot en gaat uit van een abonnement op jaarbasis.

Keeping prijsmodel:

Wij begrijpen dat het soms moeilijk is om in te schatten hoeveel gebruikers je precies nodig gaat hebben in een heel jaar. Bij Keeping proberen we dit eenvoudiger te maken: we gebruiken een eerlijk prijsmodel, dit houdt in dat je alleen betaalt voor wat je écht gebruikt. Wanneer je een abonnement aanschaft voor 30 gebruikers en je hebt uiteindelijk na 6 maanden nog maar 20 gebruikers, dan reserveren we, vanaf het moment dat de gebruikers inactief worden gemarkeerd, de kosten voor deze gebruikers als tegoed dat je kunt gebruiken voor je volgende rekening.

Via ons prijsmodel betaal je bij een abonnement voor 30 gebruikers, terwijl er maar 20 gebruikers actief zijn, het volgende:

Op maandbasis per jaar: 30 - 2 (gratis) gebruikers × €9,40 × 12 maanden = €3158,40
Op jaarbasis per jaar: 30 - 2 (gratis) gebruikers × €8 × 12 maanden = €2688
Opgebouwd tegoed op jaarbasis: 10 (inactieve) gebruikers × €8 × 6 maanden = €480


Regulier prijsmodel:

Bij de meeste softwarepakketten voor tijdregistratie betaal je per gebruiker, ongeacht of deze gebruikers werkelijk actief zijn in je organisatie. Als je een pakket aanschaft voor 30 gebruikers en je hebt uiteindelijk na 6 maanden nog maar 20 actieve gebruikers, dan betaal je nog steeds voor de 30 gebruikers die je aan het begin van de periode hebt aangegeven nodig te hebben.

Via het reguliere prijsmodel betaal je bij een abonnement voor 30 gebruikers, terwijl er maar 20 gebruikers actief zijn, het volgende:

Op maandbasis per jaar: 30 - 2 (gratis) gebruikers × €9,40 × 12 maanden = €3158,40
Op jaarbasis per jaar: 30 - 2 (gratis) gebruikers × €8 × 12 maanden = €2688
Opgebouwd tegoed op jaarbasis: 10 (inactieve) gebruikers × €8 × 6 maanden = €0


Het tegoed dat je via ons prijsmodel kunt opbouwen, wordt verrekend wanneer je nieuwe facturen ontvangt. We verrekenen het bedrag automatisch voor je. Opgebouwde tegoeden worden niet uitbetaald.