Abonnementen

Alle mogelijke abonnementen

Keeping biedt verschillende abonnementen aan. Bekijk hier alle huidige abonnementen en de prijzen.

Huidige abonnementen

Gratis

De gratis variant van Keeping is bedoeld voor zzp'ers, zij kunnen gratis gebruik maken van de belangrijkste functies in Keeping. Het gratis abonnement is beperkt tot 1 gebruiker per organisatie.

Plus

Het Plus-abonnement in Keeping is geschikt voor zowel zzp'ers als teams. Verschillende unieke functies zijn toegevoegd bij de introductie van dit abonnement. Het Plus-abonnement is niet beperkt in het aantal gebruikers dat je kunt toevoegen. Je betaalt volgens ons eerlijke prijsmodel alleen voor actieve gebruikers, die de applicatie echt gebruiken.

Enterprise

Het Enterprise-abonnement in Keeping is speciaal ontworpen voor grotere organisaties. Het abonnement bevat mogelijkheden om bijvoorbeeld integraties op maat te laten koppelen met Keeping. Dit abonnement is vanaf 50 gebruikers af te sluiten. Bekijk hier de details van het Enterprise-abonnement. Bij het Enterprise-abonnement betaal je altijd voor minimaal 50 gebruikers, zelfs als de organisatie minder actieve gebruikers heeft. Boven de 50 gebruikers tellen we volgens ons eerlijke prijsmodel, net zoals bij ons Plus-abonnement.


Uitgefaseerde abonnementen

Bèta 2017-2019 (Niet meer aangeboden)

De bèta variant bood je de mogelijkheid om volledig gratis gebruik te maken van Keeping (in de vorm van het Standaard-abonnement) zolang de bèta duurde. Na het einde van de bèta, hebben we deze gratis periode verlengd tot 4 oktober 2019.

Dit abonnement is niet meer in gebruik. Op 4 oktober 2019 is dit abonnement automatisch overgegaan in het Gratis 2018-2019 abonnement.

Standaard 2018-2019 (Niet meer aangeboden)

Het Standaard abonnement bood je de mogelijkheid om extra gebruikers toe te voegen aan je organisatie voor € 9,40 gebruiker/maand (maandelijks abonnement) of € 8,- gebruiker/maand (jaarlijks abonnement) vanaf de derde gebruiker. Dit abonnement werd geintroduceerd direct na het einde van de bèta in Keeping. Verder zijn de functies gelijk aan de huidige Gratis variant, met als toevoeging het controlespoor.

Vanaf 4 september 2019 kun je niet meer voor dit abonnement kiezen. Huidige gebruikers kunnen dit abonnement blijven gebruiken. Gebruikers die eerder deelname aan de bèta, kunnen nog voor dit abonnement kiezen.

Heb je nog het Standaard-abonnement én 8 of meer gebruikers in je organisatie? Dan is er geen reden om niet te upgraden naar het Plus-abonnement. Je krijgt in dit geval meer mogelijkheden tegen een lager abonnementstarief. Voor 7 gebruikers of minder, is dit abonnement slechts iets voordeliger dan Plus.

Gratis 2018-2019 (pre 4 september 2019, niet meer aangeboden)

De gratis variant uit 2018-2019 bood je de mogelijkheid om met twee gebruikers de basis-functies in Keeping te gebruiken. Gelijk aan de huidige Gratis variant, met als toevoeging het controlespoor.

Vanaf 4 september 2019 kun je niet meer voor deze variant kiezen. Huidige gebruikers kunnen deze variant blijven gebruiken. Organisaties die voor 4 september 2019 begonnen zijn met Keeping, zullen bij het opzeggen van een abonnement terugvallen naar deze Gratis variant.

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding