Hoe verwijder ik een klant?

Navigeer via Instellingen > Klanten naar de klant die je wil verwijderen. Je kan een klant niet verwijderen als er nog projecten aan gekoppeld zijn.

Dit is een klant met een gekoppeld project

Als je het project van de klant ontkoppeld hebt, bij Project > Geavanceerd, kan je de klant verwijderen.

Hier kan je een klant verwijderen