Salarisadministratie

Gewerkte uren versturen naar je salarisadministratie

Om te koppelen met een salarisprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart salarisprogramma-account vereist. Een eventueel benodigd abonnement is niet inbegrepen.

Type verloning werknemers

Het versturen van gewerkte uren naar een salarisadministratiepakket is voor elk ondersteund pakket hetzelfde. Het begint bij het instellen van de juiste 'verloningsvormen' voor je medewerkers in een salarisprogramma. Het idee van personeel betalen op basis van gewerkte uren is het meest relevant voor personeel dat uitbetaald wordt op op basis van een bruto of netto uurloon.

Hoe je dit instelt in je salarisprogramma is afhankelijk van welk programma je gebruikt. Om daar instructies voor te vinden kun je het beste op de ondersteuningspagina van je salarisprogramma kijken.

Voorbeeldvideo voor het doorsturen van gewerkte uren

In de onderstaande video zie je een voorbeeld van hoe je uren kan doorsturen naar een extern salarisprogramma. In de video maken we gebruik van Nmbrs, maar het principe is hetzelfde voor andere salarisprogramma's.

Voorbeeldvideo versturen van gewerkte uren.

Uren doorsturen vanuit Keeping

Om vanuit Keeping uren door te sturen naar je salarisprogramma ga je naar Team. In het teamoverzicht kun je vervolgens klikken op de knop Verlonen. De knop voor het beginnen met verlonen De knop met het biljet aan de linkerkant van de tekst.

Personen matchen

Keeping kan meestal de juiste personen uit Keeping matchen met de personen in het externe salarisprogramma. Mocht het gebeuren dat het niet automatisch goed ingesteld staat, dan kun je uiteraard handmatig kiezen welke personen bij welke uren horen. Het kiezen van personen bij de juiste uren Tevens kun je kiezen voor het afronden van uren (deze veranderen live mee in het overzicht).

Afronden

Zodra je klikt op Verdergaan worden de uren doorgestuurd naar je salarisprogramma voor de geselecteerde werknemers. Daarna ga je overigens ook door naar de externe omgeving van je salarisprogramma.

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding