Ontdek het gemak van

Het tijdregistratiesysteem van Keeping

Een tijdregistratiesysteem is ons antwoord op de traditionele rompslomp en alle verspilde tijd die nodig was om uren te registreren. Vanaf jouw mobiele telefoon kun je nu via ons tijdregistratiesysteem verschillende tijdregistraties maken. Op deze manier heb je altijd een nauwkeurige dagindeling binnen handbereik. Wil jij ook eenvoudig uren kunnen registreren? Start dan direct met een gratis proefperiode en ervaar het gemak van Keeping.

Ben je zzp'er? Dan kan je Keeping Gratis gebruiken.
Voorbeeld van urenregistratie op een specifieke via de website Poppetje dat iets aanwijst op de computer

Flexibel en overzichtelijk tijdregistratiesysteem

Vaak ontstaan fouten in de urenregistratie doordat deze uren pas achteraf genoteerd worden. Dit kan komen door uitstelgedrag of door het gebruik van een systeem dat inflexibel of onoverzichtelijk is. Keeping is hiervoor dé oplossing. Keeping biedt veel mogelijkheden, en kan gebruikt worden met verschillende apparaten en is hierdoor een uitermate flexibel tijdregistratiesysteem. Het systeem is voor iedereen beschikbaar op de mobiele telefoon. Hierdoor is het altijd mogelijk om uren te registreren via de app.

Keeping is gemakkelijk te gebruiken en ideaal voor zowel zzp’ers, teams, middelgrote bedrijven als grote ondernemingen met een personeelsbestand. Met het tijdregistratiesysteem Keeping is het mogelijk om tot op de seconde nauwkeurig tijd te registreren. Deze tijd wordt vervolgens gekoppeld aan een bepaalde taak, klant of project. Zodra de taak is afgerond kun je dit net zo eenvoudig aangeven. Hierdoor wordt tijdregistratie overzichtelijk en flexibel. Geregistreerde tijd is direct in te zien, doordat de informatie wordt opgeslagen in de Cloud.

In het systeem is een importfunctie verwerkt, waardoor het overstappen met enkele klikken geregeld is. Het enige dat je nodig hebt is een CSV- of Excelbestand dat geschikt is om te importeren naar Keeping.

Begin met het verbeteren van je tijdregistratiesysteem, probeer Keeping gratis.

Een mooie samenvatting van de

Voordelen van een tijdregistratiesysteem

 1. Verantwoorden van gemaakte kosten
  Door personeel tijd nauwkeurig te laten registreren wordt het makkelijker om gewerkte uren te verantwoorden bij opdrachtgevers en klanten;
 2. Voorkomen van conflicten
  Personeel houdt gewerkte uren nauwkeurig bij. Een tijdregistratiesysteem helpt bij het voorkomen van conflicten over uitbetalingen van gewerkte uren;
 1. Inschatten van mankrachten voor een klus
  Als uren langdurig worden bijgehouden wordt het op den duur eenvoudiger om de benodigde mankrachten voor een soortgelijke klus in te schatten;
 2. Voordeel bij de belastingdienst
  De hoogte van inkomstenbelasting is afhankelijk van de uren die de ondernemer zelf in zijn zaak steekt. Gewerkte uren nauwkeurig bij houden kan daardoor leiden tot belastingvoordelen.
Ontdek de voordelen van de Android-app van Keeping

Dankzij de Keeping-App heb je

Jouw urenregistratiesysteem altijd bij de hand.

Iedere tijdregistratie in Keeping laat een unieke afdruk achter in het systeem. Om veranderingen overzichtelijk bij te kunnen houden, hebben we een functie ontwikkeld binnen het tijdregistratiesysteem. Met deze functie kun je veranderingen automatisch bijhouden. Elke gebeurtenis is in detail te bekijken. Hierdoor wordt het makkelijk om te bekijken of een tijdregistratie achteraf aangepast is of achteraf met een verkeerde start- of eindtijd ingevoerd is.

De Keeping-App is overal bereikbaar

Jouw werktijden registreer je precies en je kunt deze aanpassen waar en wanneer je maar wilt. Een tijdregistratiesysteem is gemakkelijk, flexibel en overzichtelijk met Keeping.

Stopwatch om uren te klokken illustratie