Verbeter inzicht in je organisatie, doe meer aan

Online tijdregistratie met de gratis software van Keeping

Tijdregistratie bijhouden is essentieel voor het goed managen van een organisatie. Niemand is er graag mee bezig, maar het is voor elke organisatie van groot belang. Een goed inzicht en verbeteringen in de effectiviteit heeft direct impact op de omzet. Ook voor freelancers of zelfstandige kan een efficiënte tijdregistratie niet alleen tijd en geld besparen maar ook interessante inzichten geven.

Hoe is bij jouw bedrijf de (online) tijdregistratie momenteel ingedeeld? Via losse registraties in Excel of zelfs op papier? Dat kan efficiënter! Keeping kan je hierbij helpen.

Ben je zzp'er? Dan kan je Keeping Gratis gebruiken.
Voorbeeld van urenregistratie op een specifieke via de website Poppetje dat iets aanwijst op de computer

Start vandaag met

Tijd flexibel registreren met Keeping

Met de Keeping-app worden niet alleen hele werkweken of een specifieke dagen bijgehouden, maar wordt tijd ook geregistreerd op project en taak niveau. Hierdoor kun je gemakkelijk facturen opmaken, uren uitkeren of je winst berekenen op bepaalde diensten of projecten.

Begin met het verbeteren van je tijdregistratie, probeer Keeping gratis.

Keeping zorgt ervoor dat urenregistratie gemakkelijk verloopt, waardoor werknemers zich kunnen blijven focussen op hun werk. Doordat het registreren van de tijd met Keeping gemakkelijk is, worden er ook geen fouten gemaakt door de werknemers. Daarnaast is uitstellen van de tijdregistratie verleden tijd doordat de app snel en simpel te gebruiken is. De werkgever heeft daarnaast gemakkelijk een overzicht van het personeel en de effectiviteit.

Een mooie samenvatting van de

Voordelen van een tijdregistratie-app

Ieder bedrijf is anders en daarom is bij ieder bedrijf tijdregistratie anders georganiseerd. Wel is het duidelijk dat het nauwkeurig en correct bijhouden van uren bij elke organisatie van groot belang is. Hierin kan Keeping een bijdrage leveren.

Er zijn veel voordelen aan een urenregistratie-app zoals Keeping. De belangrijkste zijn:

  1. Efficiënt: door middel van Keeping is het mogelijk om tijd efficiënt te registreren. Uiteindelijk houd je door de eenvoud en snelheid van de app meer tijd over voor je werk.
  2. Nauwkeurig: binnen de app is tijdregistratie snel te starten en af te breken. Hierdoor kunnen ook pauzes eenvoudig meegerekend worden in de online tijdregistratie. Een nieuwe registratie is vervolgens ook weer makkelijk te starten.
  3. Flexibel: de tijdregistratie-app van Keeping is op iedere locatie en op ieder moment beschikbaar. Start online tijdregistraties wanneer het voor jou uitkomt.
  4. Instelbaar: je kan bijvoorbeeld organisatie breed beslissen of je pauzes, taken, directe- en indirecte uren koppelt aan projecten, klanten en facturen.
Ontdek de voordelen van de Android-app van Keeping

Verbeter de efficiëntie van jouw team

Verbeter de efficiëntie van jouw team

Het is al enige tijd mogelijk om tijd digitaal te registreren. Veel bedrijven gebruiken hiervoor al jaren Excel-tijdregistratie. Echter is dit niet ideaal wanneer er sprake is van grotere groepen medewerkers. Ook geeft een Excel-urenregistratie voor managers of bedrijfseigenaren minimale inzichten in efficiëntie, kosten en opbrengsten van uren.

Met de online tijdregistratie-app van Keeping is het mogelijk om met je Apple of Android smartphone in te klokken, zodra je begint met een project of een taak. Ook is het mogelijk om je vervolgens uit te klokken, zodra je de taak of het project afgerond hebt. Hierdoor is een nauwkeurige online tijdregistratie gegarandeerd. Je dan weet namelijk tot op de minuut nauwkeurig hoeveel tijd er in een bepaalde taak of project is gestoken.

Keeping biedt een flexibele online tijdregistratie die overzichtelijk is in gebruik

Jouw werktijden registreer je precies en je kunt deze aanpassen waar en wanneer je maar wilt. Tijdregistratie is gemakkelijk, flexibel en overzichtelijk met Keeping. Tijdregistratie proberen? Registreer je nu en probeer onze tijdregistratie nu 14 dagen gratis!

Stopwatch om uren te klokken illustratie