In de cloud

Uren schrijven online met Keeping

Uren schrijven hoort er binnen veel bedrijven tegenwoordig bij. Waar dit vroeger voornamelijk op papier gebeurde, zijn er vandaag de dag steeds meer handige applicaties en hulpmiddelen om uren te schrijven. Uren schrijven met Keeping is erg gemakkelijk en intuïtief.

Ben je zzp'er? Dan kan je Keeping Gratis gebruiken.
Voorbeeld van urenregistratie op een specifieke via de website Poppetje dat iets aanwijst op de computer

Nauwkeurig en veelzijdig

Correct uren schrijven

Keeping maakt uren schrijven eenvoudig, overzichtelijk en nauwkeurig. Voor zowel werkgevers als werknemers brengt het nauwkeurig schrijven van uren voordelen met zich mee:

  • Werknemers zien direct hoeveel uur zij hebben gewerkt;
  • Werknemers zien direct of ze in aanmerking komen voor verlof o.b.v. overuren;
  • Werkgevers hebben direct inzicht in gewerkte uren per projecten en taken;
  • Werkgevers kunnen op basis van eerdere projecten betere inschattingen maken.

Potentiële problemen bij uren schrijven

Ondanks dat uren schrijven voordelen met zich meebrengt voor werknemer en werkgever, gaat het in de praktijk nog regelmatig mis. Zo worden uren vaak verkeerd bijgehouden, bijvoorbeeld doordat het voor velen geen prioriteit heeft. De tijd die je steekt in het schrijven van uren, steek je zelf ook liever in de daadwerkelijke werkzaamheden waarop je wordt afgerekend.

Het gevolg is vaak dat uren achteraf opgeschreven worden, met grote kans op vergissingen, omdat men zich niet alle gewerkte uren nog kan herinneren. Wat kan er precies worden gedaan om het schrijven van uren te verbeteren binnen een onderneming? Wij leggen het je graag uit.

Gebruik Keeping Gratis of probeer Plus vrijblijvend voor 14 dagen.
Urenregistratie-app van Keeping, geschikt voor zowel Android als iPhone

Inclusief uren-app

Uren schrijven met de uren-app

De drempel om uren te schrijven voor een werknemer moet zo laag mogelijk zijn. Een zzp'er die hard aan het werk is voor zijn opdrachtgever, heeft geen trek in te veel administratieve rompslomp. De technologie van vandaag de dag biedt hier vele oplossingen voor. De meest in het oog springende oplossingen zijn de verschillende online en mobiele applicaties die uren schrijven mogelijk maken.

Deze apps zijn vaak makkelijk te begrijpen en snel. Het enige wat ervoor nodig is, is de smartphone van de werknemer zelf. Keeping heeft voor zowel iOS als voor Android een eenvoudige app ontwikkelt. Uren schrijven is daardoor een fluitje van een cent.

De audit-log

Direct monitoren of uren worden geschreven

Beter uren schrijven is niet alleen een kwestie van het stimuleren van werknemers door middel van een vergroot gebruiksgemak. Er zal ook gemonitord moeten worden of uren daadwerkelijk geschreven worden en hoeveel uren er voor welk project geschreven wordt. Keeping maakt per project of taak inzichtelijk hoeveel uren er aan besteed zijn. Zo wordt vroegtijdig gesignaleerd waar opvallend veel, of juist opvallend weinig uren worden geschreven.

Overzicht van tijdregistratie gebeurtenissen
Overzicht van tijdregistratie gebeurtenissen

Gebeurtenissen kunnen weergeven wanneer een tijdregistratie is gestart, inclusief de starttijd en de details van een tijdregistratie. Gebeurtenissen kunnen ook wijzigingen in tijdregistraties weergeven. Op deze manier wordt niet alleen duidelijk of er überhaupt uren worden geschreven binnen een organisatie, maar ook hoe deze uren zich verdelen over de verschillende lopende projecten. Dit maakt het rapporteren van gewerkte uren bijzonder eenvoudig.

Kies voor complete software bij het schrijven van uren

Uren schrijven, monitoren en het opstellen van rapporten kan allemaal op één platform dankzij Keeping.

Details van een tijdregistratie gebeurtenis
Details van een tijdregistratie gebeurtenis

De app maakt de administratie die komt kijken bij het schrijven van uren simpel en interactief. Bovendien is de applicatie beschikbaar op computer, smartphone en tablet, waardoor op iedere plek en ieder moment uren kunnen worden geschreven, tot op de minuut nauwkeurig.

Heb je jouw geschreven uren nu elders opgeslagen? Geen probleem, dankzij de import-functies van Keeping is je historische data met een paar klikken overgezet naar het Keeping platform. Ervaar zelf hoe keeping bijdraagt aan het nauwkeuriger schrijven van uren, en probeer Keeping nu gratis!

Teams hebben een Plus abonnement nodig.
Dit abonnement kan je de eerste 14 dagen gratis proberen.

Schrijf uren op de correcte manier

Ontdek Keeping voor jouw onderneming. Probeer het gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie