Ontdek Keeping

Urenregistratie voor horeca en personeel

In de horeca wordt er vaak gewerkt met onregelmatige tijden. Een werkdag is vaak niet gebonden aan een standaard start- of eindtijd, soms moet je langer doorwerken, soms ben je eerder klaar. Daar is dus een flexibele urenregistratie voor nodig.

Bij Keeping hebben we een urenregistratie-app ontwikkeld die specifiek gemaakt is voor het snel en flexibel schakelen tussen werktijden en taken.

De urenregistratie-app voor Android van Keeping

Veelzijdig en flexibel

Jouw urenregistratie regel je flexibel met Keeping

Het is belangrijk dat je je urenverantwoording op orde hebt, zodat je aan het einde van de maand je loon kunt ontvangen. In sommige bedrijven wordt de fooi op uurbasis verdeeld. Als je een vast contract hebt, is het in dat geval ook interessant om je uren bij te houden.

Maar hoe leg je je horeca urenregistratie vast? In Excel? Op papier? Of doe je dat met Keeping?

De voordelen van Keeping:

  • Flexibiliteit, altijd en overal je uren registreren met de uren-app;
  • Gemakkelijk tijdregistraties starten en pauzeren;
  • Alles veilig naar de Cloud gesynchroniseerd.

Bepaal zelf hoe en wat

Urenregistratie naast horeca ook ideaal voor catering

Als cateraar ben je veel onderweg en soms laat thuis. Je moet flexibel omgaan met je tijdsbesteding. Doordat je met de app van Keeping je werktijden in de hand hebt, kun je dit op elk gewenst moment doen. Als je op locatie werkt, kun je op locatie alle werktijden registreren.

Je kan als cateraar ook gemakkelijk je uren bijhouden per opdrachtgever. Bijvoorbeeld als je iedere woensdagmiddag voor dezelfde opdrachtgever de lunch op locatie verzorgt. Je kunt de uren registreren per opdrachtgever zodat het overzichtelijk blijft waar je je tijd aan besteedt.

Overzicht en inzicht

Goede urenregistratie maakt werk inzichtelijk

Voor horecamanagers is inzicht in de urenadministratie interessant vanwege de planning die gemaakt wordt voor het personeel. Als de werktijden zijn geregistreerd, worden drukke dagen inzichtelijk door middel van Keeping. Dit kan dan direct worden meegenomen bij het plannen van de volgende periode, zodat je op tijd extra mensen kunt inplannen of aanpassingen kunt maken aan het aantal aanwezigen.

Altijd, overal en snel met de mobiele app

De urenregistratie-app voor Android en iPhone bevordert de flexibiliteit van Keeping. Je hebt altijd je werktijdenregistratie ibj de hand en je kunt gemakkelijk uren registreren.

Of je nu onderweg bent naar een klant, of dat je thuis aan het werk bent. Je kunt altijd gemakkelijk en snel uren registreren via de app. Voor urenregistratie in de horeca biedt Keeping de perfecte uitkomst. Het registreren van je uren gaat gemakkelijk en flexibel, dat betekent dat je je kunt volledig kunt richten op je werkzaamheden.

Keeping is gratis voor zzp'ers. Daarnaast heeft Keeping uitgebreide mogelijkheden voor teams en ondernemingen. Bekijk de mogelijkheden en prijzen.

Veelzijdig en nauwkeurig tijd registreren

Verbeter je tijdregistratie met Keeping

Stopwatch om uren te klokken illustratie