Urenregistratie voor horeca personeel

In de horeca werk je vaak op onregelmatige tijden. Ook is jouw werkdag niet gebonden aan een standaard eindtijd, soms moet je langer of korter werken dan gepland.

Jouw urenregistratie regel je dus flexibel.

Het is belangrijk dat je jouw urenverantwoording op orde hebt, zodat je aan het einde van de maand jouw loon kunt ontvangen.

In sommige bedrijven wordt de fooi op uurbasis verdeeld. Als je een vast contract hebt, is het in dat geval ook interessant om jouw uren bij te houden. Maar hoe leg je jouw horeca urenregistratie vast? In Excel? Op papier? Nee, dat doe je met Keeping! De voordelen van Keeping:

  • Flexibiliteit, altijd en overal jouw uren registreren met de app;
  • Projectmatig, overzichtelijke tool voor jouw urenregistratie per project of klant;
  • Inzichtelijk, het biedt inzicht in de tijd die je besteedt aan werkzaamheden.

Urenregistratie naast horeca ook ideaal voor catering

Als cateraar ben je veel onderweg en soms laat thuis. Je moet flexibel omgaan met jouw tijdsbesteding. Doordat je met de app van Keeping jouw werktijden in de hand hebt, kun je dit op elk gewenst moment doen. Als je op locatie werkt, kun je op locatie jouw werktijden registreren.

Als cateraar kun je ook gemakkelijk jouw uren bijhouden per opdrachtgever. Bijvoorbeeld als je iedere woensdagmiddag voor dezelfde opdrachtgever de lunch op locatie verzorgt. Je kunt de uren registreren per opdrachtgever zodat het overzichtelijk blijft waar je jouw tijd aan besteedt.

Projectmatig jouw werktijden vastleggen, handig voor horeca freelancers

Als freelance kelner of kok werk je vaak bij verschillende bedrijven in de week.

Je kunt dan het beste overzicht bewaren door per bedrijf jouw werktijden te registreren. Met Keeping kun je per bedrijf jouw uren registreren en gemakkelijk rapportages uitbrengen. Zo weet je zeker dat jouw gewerkte uren kloppen. Wel zo eerlijk.

Goede urenregistratie maakt werk inzichtelijk

Voor horecamanagers is inzicht in de urenadministratie interessant vanwege de planning van medewerkers.

Als de werktijden zijn geregistreerd, worden drukke dagen inzichtelijk. Dit kan worden meegenomen in de volgende personeelsplanning. Op drukke dagen sta je met een mannetje meer, zodat je niet weer zo laat klaar bent. Op rustige dagen geldt het tegenovergestelde.

Altijd, overal en snel met de mobiele app

De mobiele app voor Android en iOS bevordert de flexibiliteit van Keeping. Je hebt altijd jouw werktijdenregistratie bij de hand en kunt gemakkelijk uren registreren. Als je onderweg bent als cateraar of als je thuis bent na een lange avond. Je kunt altijd snel en gemakkelijk jouw uren registreren.

Dus voor de urenregistratie in de horeca biedt Keeping een perfecte uitkomst. Het registreren van jouw gewerkte uren is gemakkelijk en flexibel, nu kun je je volledig focussen op jouw werkzaamheden. Keeping is nu gratis voor twee gebruikers per bedrijf. Dus ook ideaal voor horecafreelancers.

Keeping is en blijft altijd gratis te gebruiken voor de eerste 2 gebruikers in jouw organisatie.